Hello, már vártunk :))
azért előbb nézzük meg hogy megy át az 1335.79 -en...vagy lepattan róla ? vagy csak megközelíti ?
remélem lefordul, és akkor mehetünk inkább le.
Hello, már vártunk :))
azért előbb nézzük meg hogy megy át az 1335.79 -en...vagy lepattan róla ? vagy csak megközelíti ?
remélem lefordul, és akkor mehetünk inkább le.
Szia
Már hiányoltunk.
Igen arra vizionálok:-) alakul alakulgat. HA megvalósul az alakzat shortosokat kinyiffantja, utána meg beállnak longolni:-)
Igen 161.8as fibo oda mutat, de fej-váll alapján 1335-1240kb= kb.95 pont nyakvonaltól, én azt nézem., Tehát 1335+95pont.
eredményt le se írom.
Azért mondjuk egy dupla top is kinézett tegnap előtt, azt se tévesszük szem elől, amíg ki nem viszi nyakvonalat rendesen. ,-)
Üdv. Sziasztok!
igen én is ilyen elliottot látok bele azért,illetve megtörténhet......
de jól számolom,ha nagyon brutálisra nyúlik ez a 3.hullám,akkor akár 1395-ig érhetne....?
Szia, nem írtam pár napja, illetve hétfő 9óta.
Akkor nézzük, hogy áll a nagy fordított fej-vállam?! Gondolom ennek nyakvonalát mondod.
Vigyázzat azzal a laza karlenditéssel:D
Én is remélem nem ennyi volt az örömködés.
http://finviz.com/futures.ashx
kiveri a szememet ez a vakító zöld szín
Lyonell
Hogy birod idegekkel? Irj valamit jó feszültségoldónak. Mindenkit megvisel ez a szemétjáték időnként.
most látom a fürgelábu nasi már azt feszegeti(csak azt akarja:)
ha majd átrángatják a készűlő nyakvonalon, na akkor kerekednek a szemek
hhhúúhuu
de kibaxott longos minden hirtelen....
Eszetlen amit az SP500 csinál. Minden ellennálláson azonnal átmegy. Mijaf.sz van?
Nem tudom milyen függőségi viszonyok vannak minősítők , cégek, FED , kormány stb között. Viszont arról már többször szó volt, hogy a minősítőket szabályozni kell jobban, főleg EU-ban akarták, és saját minősítőt is. Elég nagy hatalom van a kezükben, pedig mindig események után mennek.
Pl egy Görögországot nem nagy ész , vagy bátorság kell leminősíteni amikor már egyértelműen csődben van, egy Mo-t sem nagy bátorság. Usát az azért elég öngyilkos küldetés.
duzzogva bár de kivágtam minden shortot az imént, és longba fordítottam.
Ahol a lé ott az igazság:-)
Megint piszok jól csinálták. Hozamvárakozásokat elmozdították lefelé, részvényekben jó beszállókat csináltak. Ez egy megrendelt s&p riogatás volt.
le kéne minősíteni őket több fokozattal is...bezzeg minket, meg Európai országokat egyből simán leminősítenek ha úgy gondolják.
Dehogynem nyomtatják a pénzt, és imádkoznak , hogy sikerüljön. :)
Nagy volt már a felzúdulás Eu-ban, hogy mindig őket minősítgetik lefelé, kellett dobni egy csontot. Azért nyomattak egy ilyen nesze semmi fogd meg jól esetleges leminősítési lehetőséget.