Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#374005 banyaiz Előzmény: #373956

Nem tudom milyen függőségi viszonyok vannak minősítők , cégek, FED , kormány stb között. Viszont arról már többször szó volt, hogy a minősítőket szabályozni kell jobban, főleg EU-ban akarták, és saját minősítőt is. Elég nagy hatalom van a kezükben, pedig mindig események után mennek.

Pl egy Görögországot nem nagy ész , vagy bátorság kell leminősíteni amikor már egyértelműen csődben van, egy Mo-t sem nagy bátorság. Usát az azért elég öngyilkos küldetés.

duzzogva bár de kivágtam…

#373987 Atticus

duzzogva bár de kivágtam minden shortot az imént, és longba fordítottam.

#373964 ikszf Előzmény: #373956

Megint piszok jól csinálták. Hozamvárakozásokat elmozdították lefelé, részvényekben jó beszállókat csináltak. Ez egy megrendelt s&p riogatás volt.

#373956 BudFox Előzmény: #373944

le kéne minősíteni őket több fokozattal is...bezzeg minket, meg Európai országokat egyből simán leminősítenek ha úgy gondolják.

#373944 banyaiz Előzmény: #373942

Dehogynem nyomtatják a pénzt, és imádkoznak , hogy sikerüljön. :)

Nagy volt már a felzúdulás Eu-ban, hogy mindig őket minősítgetik lefelé, kellett dobni egy csontot. Azért nyomattak egy ilyen nesze semmi fogd meg jól esetleges leminősítési lehetőséget.

#373941 banyaiz Előzmény: #373926

Nézd Bud a jelenlegi felállás az, hogy Usa eladósodott keményen, hogy tudják nyomatni a gazdasági élénkítést, ráadásul az állampapírpiacaikon 0 körüli hozamok vannak, és a FED a főszereplő ott.

Mi lehet ebből, alapvetően két dolog:

1. Nem jön be a stratégia a felpörgő gazdaság nem húzza ki őket , és összeomlás

2. Bejön és beindul egy tartós növekedés.

Melyik verzió lesz ezt ember meg nem mondja, de nem az elsőn dolgoznak, gondolom. :) Majd eljön az a piaci állapot vagy eljöhet ahol ettől komolyan elkezdenek félni és megzuhan rá a piac, de, hogy ez mikor lesz? Lehet ma lehet 1 év múlva 10-20%-al magasabb index értékeknél.

#373932 Csilla76 Előzmény: #373926

ezt már hétfőn letudta a piac, most nincs mit írni, így próbálják elbizonytalanítani az embereket...kész. tudják, mindenki tudja, hogy usa szarban van.

#373826 banyaiz Előzmény: #373759

Eljön még annak is az ideje, de most még comandante Bernanke kézben tartja a folyamatokat ahogy látom. :)

Ugrott is egyet a piac zárás után gondolom jók lettek IMB, yahoo stb.

Holnap jelent Apple egymagában vagy 15-20% a részesedése Nasdaqból.

#373781 Waszeitung Előzmény: #373761

Nem volt elég a két év long,a telhetetlen életbe! :D

Józsi még a Q3 sem kezdődött el :D

Sumér testvér mondtam mi lesz ha Lyonell esést vizionál..

#373761 Donoo Előzmény: #373759

Nem volt elég a tegnapi shortolási lehetőség? shortosok csak ne legyenek telhetetlenek... :)