Regisztráció Elfelejtett jelszó

RFV

Re: lengyel akvizíció

#380043 zeeh_ Előzmény: #380040

Nocsak, lengyel akvi?

Formert nem ismerem,de szemmel láthatóan olyan infókhoz is hozzájut,amihez mezei büfi nem nagyon.

lengyel akvizíció

#380040 Bendeguz

Az E-Star Alternatív Nyrt. Igazgatósága tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a

Társaság első negyedéves jelentésének (Q1) megjelenési időpontja 2011. május

16-ról 2011. május 31-re változik.

A változás oka, hogy az E-Star Alternatív Nyrt. egy olyan jelentős lengyelországi

akvizíció lezárásán dolgozik, amely nagyban befolyásolja a negyedéves jelentés és

az éves frissített előrejelzés tartalmát.

Igazgatóság

E-Star Alternatív Nyrt.

http://www.bet.hu/newkibdata/106944930/Q1_hat_rid__2011._05._09.pdf

Re: elbaltázás

#379663 Bendeguz Előzmény: #379619

Ismeri őt valaki? Lehet tudni kicsoda? Nekem nagyon furcsa, hogy fórum hsz alapján kereskednek egyesek.

elbaltázás

#379618 Bendeguz

Most nézem a portfolios RFV fórumot és érdekes beszélgetést olvastam. Hogy látjátok, megint megy a parasztvakítás?

----

Nem vagyok e-staros, de gondoltam érdekelhet itt valakit ami a fülembe került.

Azt beszélik, hogy véletlen nyomták meg az eladás gombot piacin a mai nagy borításnál. Vagyis nem volt valódi eladási szándék. Most igyekeznek visszavenni ezen a szinten és közben lent tartani nagyobb eladási látszat tételekkel a könyvben.

Hallotta más is ezt a pletykát?

Magic-Trader

----

Azért veszik vissza mert nem akarták eladni...ennyi. Játszottak a számokkal. Egy nagy véletlen volt az egész. Elkú_ták.

Már csak egy pár darab és vissza is vették az egész eladott mennyiséget.

Magic-Trader

----

ezt meg tudom erősíteni. ez történt...

pityokas

---

Csatlakozom..tényleg elkurta a srác....dehát van ilyen,isteni szerencséje, hogy a külföldi eladónak még maradt tétele..különben csak úgy szívatásügyileg, 12k fölött zárta volna...

Egyébként megint olyan árat láttunk ma, ami után tucatnyian fogják a fejüket fogni:oh,bakker, ha beálltam volna és kicsit bátrabb lettem volna,most(júl 15) már vehetném a balatoni nyaralóm...

Kéretik ezt is számon kérni....

formerplayer

----

Ja és a legszebb: ma shortok nyíltak, ezres nagyságrendeben..és emberünk nyiltan bevállalta, mert a tőzsdén át is kötötte... elég bátor....

De szerintem heteken-1-2 hónapon belül szűkölve fog hátraarcot vágni..hiszen a shortos a legmegbízhatóbb vevő...

formerplayer

----

Re: nincs cím

#377758 Bendeguz Előzmény: #374865

11700, vajh elindult réseket betölteni? Kellenének már a hírek, mert így nem sok erő van benne.

#374865 Bendeguz Előzmény: #374864

www.markers.hu, érdemes előfizetni, elég jó kis progi. 3 hónap 6000 Ft körül van. ingyenest nem tudok.

#374864 Princ Előzmény: #373687

segítségetek szeretném kérni: hol lehet nézni az e-star részvény napos, hetes.... stb. chartját?

sttoq-on elromlott. :(

#373687 Bendeguz Előzmény: #373684

Mi is visszaszálltunk, 12k felett visszavonom a beszállókról írt elemzésemet és beismerem hogy egy bázis építés volt. A célár továbbra is 14k környéke!

#373684 matgab Előzmény: #373650

veszik, mint a bolondok...

reggel bent álltam 11700-on vételen...Kva életbe. Bár az, hogy ez nem teljesült nem olyan szar, mint, hogy a 7800-as eladásom viszont teljesült anno...

#373650 Bendeguz Előzmény: #373648

Tegnap öntésben a fele célmennyiséget megvettem, úgy látom ma 12k felett kell beszereznem a maradékot... na sebaj, de akkor irány a céláram! :)

#373618 Kissherceg Előzmény: #373552

Az E-Star Alternatív Nyrt. 2011. április 19-én megtartott Közgyűlésén a tulajdonosok elfogadták az Igazgatóság beszámolóját a 2010-es üzleti év pénzügyi eredményeiről, illetve támogatták a részvények varsói értéktőzsdére történő bevezetését.

#373552 holnor Előzmény: #373523

az előbb olvastam. vszínű idén jön pár nagyobb projekt, ami felhajtja a rv árát, ahol megéri majd higítani. tehát szvsz a kibocsátás "feltétele" az áremelkedés.

(a beruházások több ütemben zajlanak, évekre elosztva, tehát az új szerződések megkötésének nm akadálya az, h az adott pillanatban nm áll rendelkezésre a teljes beruházáshoz szükséges tőke.)

#373181 Bendeguz Előzmény: #371209

11400-ig lenézett, 11600-on zárt. Érdemes lesz ráfigyelni mert szerintem valamelyik általam vizionált beszálló el fog jönni. :-)

#371209 Vanek Előzmény: #370957

Megkerestem a topicot, hogy beírjam, milyen szimpatikus egy részvény. :) 11500 alá látványosan nem tud beesni. Remélem így is marad. Egyenlőre nem gondolkodom bővítésben, de most valahogy úgy érzem, törölhetem a stoppomat róla. Ha nagyobb korrekció is jön, van ebben kraft. Sokan nem szeretnék padlón látni.

#370957 Bendeguz Előzmény: #369172

Jól érzed a mozgását? :)

2 nap nulla differencia, ma meg a végén 600 darabbal felrántották pluszba.

Nem merek visszamászni bele...