Nocsak, lengyel akvi?
Formert nem ismerem,de szemmel láthatóan olyan infókhoz is hozzájut,amihez mezei büfi nem nagyon.
Nocsak, lengyel akvi?
Formert nem ismerem,de szemmel láthatóan olyan infókhoz is hozzájut,amihez mezei büfi nem nagyon.
Az E-Star Alternatív Nyrt. Igazgatósága tájékoztatja tisztelt Befektetőit, hogy a
Társaság első negyedéves jelentésének (Q1) megjelenési időpontja 2011. május
16-ról 2011. május 31-re változik.
A változás oka, hogy az E-Star Alternatív Nyrt. egy olyan jelentős lengyelországi
akvizíció lezárásán dolgozik, amely nagyban befolyásolja a negyedéves jelentés és
az éves frissített előrejelzés tartalmát.
Igazgatóság
E-Star Alternatív Nyrt.
http://www.bet.hu/newkibdata/106944930/Q1_hat_rid__2011._05._09.pdf
Ismeri őt valaki? Lehet tudni kicsoda? Nekem nagyon furcsa, hogy fórum hsz alapján kereskednek egyesek.
Former elég jól értesült, rendre bejön mindaz, amit beír.
Most nézem a portfolios RFV fórumot és érdekes beszélgetést olvastam. Hogy látjátok, megint megy a parasztvakítás?
----
Nem vagyok e-staros, de gondoltam érdekelhet itt valakit ami a fülembe került.
Azt beszélik, hogy véletlen nyomták meg az eladás gombot piacin a mai nagy borításnál. Vagyis nem volt valódi eladási szándék. Most igyekeznek visszavenni ezen a szinten és közben lent tartani nagyobb eladási látszat tételekkel a könyvben.
Hallotta más is ezt a pletykát?
Magic-Trader
----
Azért veszik vissza mert nem akarták eladni...ennyi. Játszottak a számokkal. Egy nagy véletlen volt az egész. Elkú_ták.
Már csak egy pár darab és vissza is vették az egész eladott mennyiséget.
Magic-Trader
----
ezt meg tudom erősíteni. ez történt...
pityokas
---
Csatlakozom..tényleg elkurta a srác....dehát van ilyen,isteni szerencséje, hogy a külföldi eladónak még maradt tétele..különben csak úgy szívatásügyileg, 12k fölött zárta volna...
Egyébként megint olyan árat láttunk ma, ami után tucatnyian fogják a fejüket fogni:oh,bakker, ha beálltam volna és kicsit bátrabb lettem volna,most(júl 15) már vehetném a balatoni nyaralóm...
Kéretik ezt is számon kérni....
formerplayer
----
Ja és a legszebb: ma shortok nyíltak, ezres nagyságrendeben..és emberünk nyiltan bevállalta, mert a tőzsdén át is kötötte... elég bátor....
De szerintem heteken-1-2 hónapon belül szűkölve fog hátraarcot vágni..hiszen a shortos a legmegbízhatóbb vevő...
formerplayer
----
Továbbra is szeretik a geotermet:
11400-ig simán lenézhet az árfolyam, érdemes lehet azon a szinten elkezdeni venni. Szerintem.
11700, vajh elindult réseket betölteni? Kellenének már a hírek, mert így nem sok erő van benne.
www.markers.hu, érdemes előfizetni, elég jó kis progi. 3 hónap 6000 Ft körül van. ingyenest nem tudok.
segítségetek szeretném kérni: hol lehet nézni az e-star részvény napos, hetes.... stb. chartját?
sttoq-on elromlott. :(
Mi is visszaszálltunk, 12k felett visszavonom a beszállókról írt elemzésemet és beismerem hogy egy bázis építés volt. A célár továbbra is 14k környéke!
veszik, mint a bolondok...
reggel bent álltam 11700-on vételen...Kva életbe. Bár az, hogy ez nem teljesült nem olyan szar, mint, hogy a 7800-as eladásom viszont teljesült anno...
Tegnap öntésben a fele célmennyiséget megvettem, úgy látom ma 12k felett kell beszereznem a maradékot... na sebaj, de akkor irány a céláram! :)
Az E-Star Alternatív Nyrt. 2011. április 19-én megtartott Közgyűlésén a tulajdonosok elfogadták az Igazgatóság beszámolóját a 2010-es üzleti év pénzügyi eredményeiről, illetve támogatták a részvények varsói értéktőzsdére történő bevezetését.
az előbb olvastam. vszínű idén jön pár nagyobb projekt, ami felhajtja a rv árát, ahol megéri majd higítani. tehát szvsz a kibocsátás "feltétele" az áremelkedés.
(a beruházások több ütemben zajlanak, évekre elosztva, tehát az új szerződések megkötésének nm akadálya az, h az adott pillanatban nm áll rendelkezésre a teljes beruházáshoz szükséges tőke.)
Azt hittem még ebben az évben gyorsan kiszórják, de okosabbak. Megvárják valszeg míg jó drágán is ki tudják bocsátani.
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/masfel_even_belul_johetnek_az_uj_e-star_reszvenyek.480460.html
11400-ig lenézett, 11600-on zárt. Érdemes lesz ráfigyelni mert szerintem valamelyik általam vizionált beszálló el fog jönni. :-)
Megkerestem a topicot, hogy beírjam, milyen szimpatikus egy részvény. :) 11500 alá látványosan nem tud beesni. Remélem így is marad. Egyenlőre nem gondolkodom bővítésben, de most valahogy úgy érzem, törölhetem a stoppomat róla. Ha nagyobb korrekció is jön, van ebben kraft. Sokan nem szeretnék padlón látni.