elbaltázás
BendeguzMost nézem a portfolios RFV fórumot és érdekes beszélgetést olvastam. Hogy látjátok, megint megy a parasztvakítás?
----
Nem vagyok e-staros, de gondoltam érdekelhet itt valakit ami a fülembe került.
Azt beszélik, hogy véletlen nyomták meg az eladás gombot piacin a mai nagy borításnál. Vagyis nem volt valódi eladási szándék. Most igyekeznek visszavenni ezen a szinten és közben lent tartani nagyobb eladási látszat tételekkel a könyvben.
Hallotta más is ezt a pletykát?
Magic-Trader
----
Azért veszik vissza mert nem akarták eladni...ennyi. Játszottak a számokkal. Egy nagy véletlen volt az egész. Elkú_ták.
Már csak egy pár darab és vissza is vették az egész eladott mennyiséget.
Magic-Trader
----
ezt meg tudom erősíteni. ez történt...
pityokas
---
Csatlakozom..tényleg elkurta a srác....dehát van ilyen,isteni szerencséje, hogy a külföldi eladónak még maradt tétele..különben csak úgy szívatásügyileg, 12k fölött zárta volna...
Egyébként megint olyan árat láttunk ma, ami után tucatnyian fogják a fejüket fogni:oh,bakker, ha beálltam volna és kicsit bátrabb lettem volna,most(júl 15) már vehetném a balatoni nyaralóm...
Kéretik ezt is számon kérni....
formerplayer
----
Ja és a legszebb: ma shortok nyíltak, ezres nagyságrendeben..és emberünk nyiltan bevállalta, mert a tőzsdén át is kötötte... elég bátor....
De szerintem heteken-1-2 hónapon belül szűkölve fog hátraarcot vágni..hiszen a shortos a legmegbízhatóbb vevő...
formerplayer
----