Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

ECONETka

Re: nincs cím

#373405 zeeh_ Előzmény: #373402

Felvethetik? Szerintem tök egyértelmű.

Miután BCS és Nobilis is kitárazott, szerintem Balázs Csaba még Econet elnökként át fogja játszani a Szigetet bagó áron Nobilisnek (aki így kompenzálva lesz a 120-as tőkeemelésért is) és egyben Nobilis lesz a hős, aki megmenti az Econetet pénzügyileg, mert a lóvé elég lesz a lyuk befoltozásához.

#373366 Zotya32 Előzmény: #373363

nem volt ilyen magasról. csak végigültem benne a 231->55-ös időszakot, lefelé adva-véve, majd rádiós hír után 140-nél kivágtam a majdnem 4x-re hízott eredeti pakkot. 5k-val kezdetem, és néztem a 230-at, majd 19k-t vágtam ki pár évvel később 140-nél. összességében az eco-s 4 évem 0 közeli lehetett, minimális plusz ha volt a részéleges ki-be ugrálások miatt.

#373363 zeeh_ Előzmény: #373298

Hát matgab,ha tegnap nem vágom ki,akkor jöttél volna egy sörrel. Volt pár darab 225-ről ís... :D

Ha jól rémlik,talán Zotyának volt régen ennél is magasabbról.

Ma új PSZÁF bejelentés lesz,mellékelem a tegnapi BÉT határozatot,amiben csúsztattak,mert nem tegnap jött a hír,hanem szombaton.

#373360 Ibiza Előzmény: #373357

"...részlet a pár héttel korábbi stockys interjúból...."

gondolom ártatlan szemekkel rezgette szempilláit a kis hazudós.. szegény herceg :).. mint mekk elek..vérriporter tábla levéve.

#373359 Ibiza Előzmény: #373357

az alját úgy sem találod el.. van egy összeg amit kockáztatsz és beleveszel hulló késbe.. pl 5 részletben... esetleg súlyozva.. 40,30,20,10.. 5.. pl 5x 20.000Ft.. vagy 4x15e+1x40e...stb..

#373357 Zotya32 Előzmény: #373354

"Ezek miatt érdemes a Sziget Kft. tapasztalatára egy régiós fesztivál-multit csinálni, és ez a növekedési sztori felkeltheti a külföldi, és a közép- és kelet-európai régióba befektetni kívánó pénzügyi intézmények vagy szakmai befektetők figyelmét. Ráadásul Magyarországon – bázis és referencia országunkban – rendezvényeinket egy több területen is piacvezető helyi média-portfólió is támogatja"

részlet a pár héttel korábbi stockys interjúból....

fesztivál-multi??......

ingcapa: "Gerendai a főnök, ő veszi"......

vmi még mindig nem tiszta, de a "csőd" túl szimpla lenne....

venni vagy nem venni, és ha igen akkor hol?

#373354 Ibiza Előzmény: #373353

az elmúlt 180 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: Average price in past 180 days/turnover: 73Ft

azért ebben van némi játéktér..

nem zárom ki várszegit...vagy valamelyik pártot sem..aki benne vagy ellene van.. nekem izgalmas de sajna egy lejátszott meccset nézünk.

#373348 Ibiza Előzmény: #373293

régi kézigránátos elv..oroszos ha nem mozdul valami semerre.. semmilyen megállapodásra nincs esély... akkor b@ssz oda egy kézigránátot..kavard fel az állóvizet.. és már ott is az új helyzet..

A portfolio mondta regge…

#373347 RemegoKez

A portfolio mondta reggel:

"A NeoFM (ilyen rövid időn belül történő) eladása is azt jelzi, hogy a társaságnak nincsen világos, hosszú távú stratégiája, ahogy a múltban sem igazán volt. Korábban is sok különböző tevékenységbe kezdtek bele (pl. telekommunikáció), melyek aztán nem hozták meg a várt eredményeket, és gyorsan túl is adtak rajtuk. Mindezek alapján úgy véljük, rövid távon az econet.hu részvényeire további eladói nyomás nehezedhet."

#373338 RichST Előzmény: #373333

Sziasztok.Arról mit gondoltok, hogy esetleg csőd lenne a cégnél. Mondjuk valamelyik leányvállalata fizetésképtelen lenne?

#373333 exmnbs1 Előzmény: #373325

ha legközelebb beszéltek az ecosokkal, meg kéne kérdezni mikor lesz a kisrv-esi találkozó?