KV
Ma lehet ismét sávszélesítés?
Felvethetik? Szerintem tök egyértelmű.
Miután BCS és Nobilis is kitárazott, szerintem Balázs Csaba még Econet elnökként át fogja játszani a Szigetet bagó áron Nobilisnek (aki így kompenzálva lesz a 120-as tőkeemelésért is) és egyben Nobilis lesz a hős, aki megmenti az Econetet pénzügyileg, mert a lóvé elég lesz a lyuk befoltozásához.
http://www.napi.hu/tozsdek-piacok/meddig_zuhan_az_econet.480447.html
Szakértők szerint az econet-piac múlt heti eseményei felvethetik a bennfentes kereskedés gyanúját. A felügyelet jelenleg áttekinti, szükséges-e további lépéseket tenni az ügyben − mondta el lapunknak Binder István, a PSZÁF szóvivője.
nem volt ilyen magasról. csak végigültem benne a 231->55-ös időszakot, lefelé adva-véve, majd rádiós hír után 140-nél kivágtam a majdnem 4x-re hízott eredeti pakkot. 5k-val kezdetem, és néztem a 230-at, majd 19k-t vágtam ki pár évvel később 140-nél. összességében az eco-s 4 évem 0 közeli lehetett, minimális plusz ha volt a részéleges ki-be ugrálások miatt.
Hát matgab,ha tegnap nem vágom ki,akkor jöttél volna egy sörrel. Volt pár darab 225-ről ís... :D
Ha jól rémlik,talán Zotyának volt régen ennél is magasabbról.
Ma új PSZÁF bejelentés lesz,mellékelem a tegnapi BÉT határozatot,amiben csúsztattak,mert nem tegnap jött a hír,hanem szombaton.
"...részlet a pár héttel korábbi stockys interjúból...."
gondolom ártatlan szemekkel rezgette szempilláit a kis hazudós.. szegény herceg :).. mint mekk elek..vérriporter tábla levéve.
az alját úgy sem találod el.. van egy összeg amit kockáztatsz és beleveszel hulló késbe.. pl 5 részletben... esetleg súlyozva.. 40,30,20,10.. 5.. pl 5x 20.000Ft.. vagy 4x15e+1x40e...stb..
"Ezek miatt érdemes a Sziget Kft. tapasztalatára egy régiós fesztivál-multit csinálni, és ez a növekedési sztori felkeltheti a külföldi, és a közép- és kelet-európai régióba befektetni kívánó pénzügyi intézmények vagy szakmai befektetők figyelmét. Ráadásul Magyarországon – bázis és referencia országunkban – rendezvényeinket egy több területen is piacvezető helyi média-portfólió is támogatja"
részlet a pár héttel korábbi stockys interjúból....
fesztivál-multi??......
ingcapa: "Gerendai a főnök, ő veszi"......
vmi még mindig nem tiszta, de a "csőd" túl szimpla lenne....
venni vagy nem venni, és ha igen akkor hol?
az elmúlt 180 nap (naptári) forgalommal súlyozott átlaga: Average price in past 180 days/turnover: 73Ft
azért ebben van némi játéktér..
nem zárom ki várszegit...vagy valamelyik pártot sem..aki benne vagy ellene van.. nekem izgalmas de sajna egy lejátszott meccset nézünk.
régi kézigránátos elv..oroszos ha nem mozdul valami semerre.. semmilyen megállapodásra nincs esély... akkor b@ssz oda egy kézigránátot..kavard fel az állóvizet.. és már ott is az új helyzet..
A portfolio mondta reggel:
"A NeoFM (ilyen rövid időn belül történő) eladása is azt jelzi, hogy a társaságnak nincsen világos, hosszú távú stratégiája, ahogy a múltban sem igazán volt. Korábban is sok különböző tevékenységbe kezdtek bele (pl. telekommunikáció), melyek aztán nem hozták meg a várt eredményeket, és gyorsan túl is adtak rajtuk. Mindezek alapján úgy véljük, rövid távon az econet.hu részvényeire további eladói nyomás nehezedhet."
pepe lejjebb kérdezte máán, de télleg akkor meg mi van????????????????????
Sziasztok.Arról mit gondoltok, hogy esetleg csőd lenne a cégnél. Mondjuk valamelyik leányvállalata fizetésképtelen lenne?
ha legközelebb beszéltek az ecosokkal, meg kéne kérdezni mikor lesz a kisrv-esi találkozó?