már csak a fele van:(
már csak a fele van:(
Milyen korán keltek a spekulánsok ma:D
Sziasztok!
Kis hullámokra nem figyelek, megcéloztam a 2000 pontos nyerőt, soha nem sikerült még.
zárni kellett volna tegnap záráskor :)))
Ejj...most ültem csak le a gép elé..
tegnap egész nap Pesten voltunk..nem is volt időm a tőzsdével foglalkozni.
csak betettem egy Stop ot 25.000 -ra..hogyha fölé megy zárja le inkább a shortokat...errre látom hogy tegnap iszonyat sokat estünk...ez jó hír .-))))
még szerencse hogy full shortban vagyok :D
most jöttem meg,ej szép esés máma,holnap meg kapaszkodunk?
az nem bbaj, mert lombardos longom van :)
okoztak a longosoknak ma egy szívinfarktust, hogy ők se unatkozzanak.:-D
azért szép sunyin visszahúzták...futikon múlhat...nehéz okosnak lenni...
Amennyiben tényleg 23e alá megyünk akkor én sem :D
Bár Herci elemzésit nézve támaszkodós szinteken vagyunk és usát sem sikerült úgy emberesen tarkónvágni.
én nem vagyok határozott..határozottan tartok attól, hogy holnap megint lefele megyünk.
szuper h ennyire határozottak vagytok...mióta plusszba vagyok összeségében azóta nem tudok ilyen határozott lenni...addig segített h a bukót visszahozzam, ezért nem szortam el mindent...bár néha húzok jókat ma a ricsit napi csúcsán eladtam...onnan csak lefelé ment utánna:)
Amennyiben bejön a tippem akkor veszek Mol-t hati short fedezetnek.
A shortokat nem zárom le 23000 felett.
ajánlom figyelmetekbe (pl mol)! igen érett írás! [nyal nyal nyal]
http://www.stocklandyard.hu/blog/show/775/Technikai-elemzes-csutortok-2011.04.14
Ha ez egy napos pánik, akkor te zártad a shortod, vagy még veled van?
Szerintem ez amolyan 1 napos pánik, de holnap kiderül.
Szia, eléggé magasan, de majd megoldom, nem gáz. A kérdésem az, hogy mi van akkor, ha 1300 fölött zár ma usa? Merre mehet tovább az egész? Függ minden majd az EU dolgaitól, vagy függetlenedünk mindentől és a mol és otp lesz majd az úr a buxiban? Olvastam az elemzéseket, hogy otp mehet még le, meg mol is szakadt rendesen..