A cég nevének kezdete: EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt.)
2011. április 18. napján 21 óra 18 perckor EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
A cég nevének kezdete: EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt.)
2011. április 18. napján 21 óra 18 perckor EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.
na, azért talán nem.....
Szép jövő elött állt szerintem....
Az Econet és a Geomédia összeborulásából egy, a baloldalhoz köthető médiabirodalom születhet, az MSZP elnökségét is gyakran foglakoztatják a lapok, rádiók sorskérdései. A tulajdonviszonyok kuszák, de a Neo FM reklámidejét is árusító sales house értékesítene szinte mindent a baloldalon.
Mi történik, ha csődöt jelent a cég?
Mindenki elbukja a teljes rv árát?
Józsi,
Ez a cég már 5 éve csöndben csődben van, csak nem vettük eddig észre! :-)
Ja, hírdetek egy versenyt:
Akinek a legmagasabb bekerülési értékű Eco-ja van, azt a következő talin meghívom egy sörre!
Nekem 135 forintról van tiszteletbeli 12 darabom, de igazából 147-ről is volt, csak HIFO-val szabadultam meg tőlük...
pont ezaz hogy sokan azt vizionálják, szerintem nem lesz csőd. viszont a rádió új tulaja egy bizonyosa Székely Gábor. honan is ismerős ez nekem.
okosabban is csődbe vihették volna a céget.....szerintem, úgy, hogy észre sem vesszük....
Valamiért szándákosan nagydobra vertek mindent......
Esetleg széthúzás lehet cégen belül....nem kicsi....
okosabban is csődbe vihették volna a céget.....szerintem, úgy, hogy észre sem vesszük....
Valamiért szándákosan nagydobra vertek mindent......
Esetleg széthúzás lehet cégen belül....nem kicsi....
rádió maradékát is adják, plusz nincs nagytulaj azaz kiszált mindenki. csődöt vizionálnak sokan. frász tudja rulett szerinem teljesen.
Most azon gondolkodtam mi változott a 90 ft-os árfolyam óta. Szinte semmi.
nem értem, és nem tartom logikusnak, a mai sávszélesítést.....
Ha védeni szerették volna az árfolyamot, akkor inkább fel kellett volna függeszteni.....vagy más egyéb módon védeni.
Aztán ott van még az a közlemény, nehogy azt gondoljátok, kisbüfik, hogy itt vége van, mert a jövő még csúnyább.....
Mi ez, ha nem szándékos árfolyam gyengítés.....
20 nál Én is veszek, mer van ebbe valami, szerintem...
nagyon szarszagú ez nekem most néztem a emg cégkivonatát és azon decembertől jegyzik a Wallis Asset managament jelzálogjogát? erről valaki tud valamit?
"Viccesek" is:
"A jelen tájékoztatás a jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmaz."
"Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre a kellő mértéket meghaladó módon támaszkodni."
"a Társaság nem vállal kötelezettséget arra nézve, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján a továbbiakban nyilvánosan frissítse, módosítsa"
Tudom, hogy ezek már voltak, de akkor is.
"Felhívjuk a figyelmet, hogy tekintettel arra, hogy a reorganizáció
folytatása a tevékenység fenti eredményességi kritériumoknak megfelelő további szűkítését is magában hordozza, a cégcsoport
konszolidált árbevétele az év során tovább csökkenhet. A
finanszírozás átstrukturálása kapcsán előfordulhat, hogy a Sziget
Kft. akvizíciójára irányuló tranzakció további folytatása korlátokba
ütközik majd. "
Igen, elég meghökkentő... :)
Itt le van írva minden:
http://bet.hu/newkibdata/106677631/2011.04.16.tajekoztatas.pdf
Ha negatívan értelmezzük, akkor az jön le, hogy: K.O.
Nem, holnap után lesz a döntő. re: copa del rey :-)
/ha jól írtam/
est és exit ér azért benne valamit, talán a sziget is de csak fél szemmel figyelem mi megy itt. most nézem és lefosom a bokám a a fil dalabja drágább mint az eco. :)