Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#373316 kosami Előzmény: #373281

A cég nevének kezdete: EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt.)

2011. április 18. napján 21 óra 18 perckor EST MEDIA Vagyonkezelő Nyrt kezdetű cégnév a cégnyilvántartásban nem szerepel.

Az Econet és a Geomédia …

#373302 hosszhuszár

Az Econet és a Geomédia összeborulásából egy, a baloldalhoz köthető médiabirodalom születhet, az MSZP elnökségét is gyakran foglakoztatják a lapok, rádiók sorskérdései. A tulajdonviszonyok kuszák, de a Neo FM reklámidejét is árusító sales house értékesítene szinte mindent a baloldalon.

http://index.hu/kultur/media/2011/02/03/balneo/

#373298 matgab Előzmény: #373293

Józsi,

Ez a cég már 5 éve csöndben csődben van, csak nem vettük eddig észre! :-)

Ja, hírdetek egy versenyt:

Akinek a legmagasabb bekerülési értékű Eco-ja van, azt a következő talin meghívom egy sörre!

Nekem 135 forintról van tiszteletbeli 12 darabom, de igazából 147-ről is volt, csak HIFO-val szabadultam meg tőlük...

#373297 joepappa Előzmény: #373293

pont ezaz hogy sokan azt vizionálják, szerintem nem lesz csőd. viszont a rádió új tulaja egy bizonyosa Székely Gábor. honan is ismerős ez nekem.

#373293 hosszhuszár Előzmény: #373286

okosabban is csődbe vihették volna a céget.....szerintem, úgy, hogy észre sem vesszük....

Valamiért szándákosan nagydobra vertek mindent......

Esetleg széthúzás lehet cégen belül....nem kicsi....

#373292 hosszhuszár Előzmény: #373286

okosabban is csődbe vihették volna a céget.....szerintem, úgy, hogy észre sem vesszük....

Valamiért szándákosan nagydobra vertek mindent......

Esetleg széthúzás lehet cégen belül....nem kicsi....

#373286 joepappa Előzmény: #373284

rádió maradékát is adják, plusz nincs nagytulaj azaz kiszált mindenki. csődöt vizionálnak sokan. frász tudja rulett szerinem teljesen.

nem értem, és nem tartom…

#373283 hosszhuszár

nem értem, és nem tartom logikusnak, a mai sávszélesítést.....

Ha védeni szerették volna az árfolyamot, akkor inkább fel kellett volna függeszteni.....vagy más egyéb módon védeni.

Aztán ott van még az a közlemény, nehogy azt gondoljátok, kisbüfik, hogy itt vége van, mert a jövő még csúnyább.....

Mi ez, ha nem szándékos árfolyam gyengítés.....

20 nál Én is veszek, mer van ebbe valami, szerintem...

#373281 joepappa Előzmény: #373274

nagyon szarszagú ez nekem most néztem a emg cégkivonatát és azon decembertől jegyzik a Wallis Asset managament jelzálogjogát? erről valaki tud valamit?

#373274 hAliG Előzmény: #373272

"Viccesek" is:

"A jelen tájékoztatás a jövőre vonatkozó kijelentéseket is tartalmaz."

"Ezen kijelentések a jelenlegi terveken, becsléseken és előrejelzéseken alapulnak, tehát nem lenne helyes ezen kijelentésekre a kellő mértéket meghaladó módon támaszkodni."

"a Társaság nem vállal kötelezettséget arra nézve, hogy a kijelentések bármelyikét új információk vagy jövőbeli események alapján a továbbiakban nyilvánosan frissítse, módosítsa"

Tudom, hogy ezek már voltak, de akkor is.

#373272 hAliG Előzmény: #373270

"Felhívjuk a figyelmet, hogy tekintettel arra, hogy a reorganizáció

folytatása a tevékenység fenti eredményességi kritériumoknak megfelelő további szűkítését is magában hordozza, a cégcsoport

konszolidált árbevétele az év során tovább csökkenhet. A

finanszírozás átstrukturálása kapcsán előfordulhat, hogy a Sziget

Kft. akvizíciójára irányuló tranzakció további folytatása korlátokba

ütközik majd. "

#373265 joepappa Előzmény: #373264

est és exit ér azért benne valamit, talán a sziget is de csak fél szemmel figyelem mi megy itt. most nézem és lefosom a bokám a a fil dalabja drágább mint az eco. :)

#373264 hAliG Előzmény: #373262

Szerintem semmi nagy. Kicsik, meg egy-két közepes büfi. Azok is visszaszórják bukóban.

Kiürül a cég lassan úgy néz ki, minek venné nagybüfi?