Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: nincs cím

#373553 Csilla76 Előzmény: #373535

Eheti globális stratégiájában arra hívta fel a figyelmet a Nomura, hogy a részvénypiacokon rövid távon jó eséllyel egy korrekciós szakasz jöhet, mielőtt folytatódna a rali. A szakértők ezt a Fed eszközvásárlási programjának kifutása mellett az elemzői várakozások várható csökkenésével, valamint a tőzsdéken uralkodó, már szélsőségesnek mondható optimizmussal magyarázzák. A stratégáknak ezúttal úgy tűnik igazuk lett, hiszen tegnap méretes esés bontakozott ki az amerikai részvénypiacon. A kérdés az, hogy a lefele korrekció még a héten kitarthat-e, vagy lassan indulhat a Nomura által felvázolt feltámadás.

ma reggelre már az össze…

#373535 Sumér harcos

ma reggelre már az összes elemző lefelét kiálltott....na jó zömében....

#373322 Fornit Előzmény: #373233

Igen. 2 éven belül egy esetleges dolog...

Ilyen egynapos pánik. (valószinűleg.)

éljen a bilberg csoport …

#373249 PRESLEY

éljen a bilberg csoport és a felette lévó hetek

#373237 ikszf Előzmény: #373235

Gondoljátok, hogy holmi s&p keresztbe tehet a fed-nek, és a terveknek?

Minden igyekezetükkel azon vannak 2 éve, hogy legalább a piac pánikját megfogják. Ha nem akarnák a mesterséges pánikkeltést, akkor kuss lett volna ma. Mintha egy jól időzített hír volna, hogy jó beszállókat csináljanak.

hozta a formáját a telih…

#373235 Sumér harcos

hozta a formáját a telihold hatása mára........ilyen napon legjobb a partvonal:)

későn vettem észre:)

#373233 hosszhuszár Előzmény: #373175

2 nap is nagy idő mostanában, nem, hogy 2 év......

Nemsokára kiderül, ez a minősítés, mennyire fér bele a fed jövőképébe........

#373168 hosszhuszár Előzmény: #373146

shortokkal reptetés lesz, ahogy szokták, most ült bele mindenki a hintába, szerintem.....

Ezzel a minősítéssel igazolták, hogy a saját farkukba is képesek beleharapni, a profit érdekében......

#373146 Atticus Előzmény: #373135

"Ma lemegy a világvége és holnapra megnyugodnak a kedélyek"

Már mindenki elhiszi a fenti mondatot a piacon.. éppen ezért kell lemennünk, ráadásul olyan gusztustalanul hogy a short ötlete csak 1250-nél foganjon meg a fejekben.. szerintem persze.

#373135 zeeh_ Előzmény: #373132

Semmi nem változott, ahogy mondod.

Ma lemegy a világvége és holnapra megnyugodnak a kedélyek.

#373132 Donoo Előzmény: #373129

Nem csak USA, ott vannak még a görögök is. Remegőkezűek szórogatják a packjaikat. Semmi sem változott, hogy negatívra rontották az USA kilátásait. Ez már be volt harangozva korábban is, de engem is meglepett azért :) Sőt még a végén lehet Obama fogja megbüntetni a hitelminősítőknek és nem fordítva.