Két éven belül leminősíthetik az Egyesült Államokat a Standard & Poor's hitelminősítő szerint, amely lefokozta az USA hitelbesorolására adott kilátását.
Két éven belül leminősíthetik az Egyesült Államokat a Standard & Poor's hitelminősítő szerint, amely lefokozta az USA hitelbesorolására adott kilátását.
shortokkal reptetés lesz, ahogy szokták, most ült bele mindenki a hintába, szerintem.....
Ezzel a minősítéssel igazolták, hogy a saját farkukba is képesek beleharapni, a profit érdekében......
"Ma lemegy a világvége és holnapra megnyugodnak a kedélyek"
Már mindenki elhiszi a fenti mondatot a piacon.. éppen ezért kell lemennünk, ráadásul olyan gusztustalanul hogy a short ötlete csak 1250-nél foganjon meg a fejekben.. szerintem persze.
Semmi nem változott, ahogy mondod.
Ma lemegy a világvége és holnapra megnyugodnak a kedélyek.
Én már azt is túlzásnak tartottam, hogy idáig felhúzták őket. :)
Nem csak USA, ott vannak még a görögök is. Remegőkezűek szórogatják a packjaikat. Semmi sem változott, hogy negatívra rontották az USA kilátásait. Ez már be volt harangozva korábban is, de engem is meglepett azért :) Sőt még a végén lehet Obama fogja megbüntetni a hitelminősítőknek és nem fordítva.
Kicsit túlzásnak érzem, hogy USA-ra ennyire beadják a piacokat.
nem tűntem el idegbajt kaptam,mert már ott esni kelett volna tovább,csak trüköztek,.De nyitva hagytam a pozikat végig felfelé bővítettem,ahogy szoktam,mostmár a fele jól hoz eléggé.Nem világ végét várok,csak minnt tudjuk egy kalapszar az egész usa,tőzsde fél évig,évig képes az ellenkező irányba menni,az mostmár megvolt.jöhet le.
meglátjuk, addig is jó világvége várást neked... Csak ne tünj el megint 1 hónapra, ha nem jön össze :)
nem hinném.,már a múltkori felhúzás is pöcsség volt,kamu,mindent jól megvetettek drágán,innen le.
Shortok megvannak,dj-re és sp-ére és daxra,daxot 4750-re dj-ét 6500-ra,sp-ét 850-re.,olajat most nyitottam 84-re minimum.,ennyi. :)
Shortok megvannak,dj-re és sp-ére és daxra,daxot 4750-re dj-ét 6500-ra,sp-ét 850-re.,olajat most nyitottam 84-re minimum.,ennyi. :)
Na végre az 1hónapos sgortjaim egész jól néznek ki,na akkor remélem a varázstündér kampó,és mehetünk dj-be 6500-ra
beirtak egy feketepontot meg egy pirosat:-)
hoppá hoppá....pápá 1300?:)