Regisztráció Elfelejtett jelszó

Notebook

ha visszaállítom az egés…

#373009 hosszhuszár

ha visszaállítom az egész rendszert, pár nappal, nem lehet, hogy az outlookból eltünik az óriás levél?

Re: nincs cím

#372891 hosszhuszár Előzmény: #372868

Nagyon rendes vagy, de ehhez nekem nincs idegrendszerem, sajnos.

Folyamatosan megáll, nem csinál semmit....

Hívok hozzá embert, mert így fél óránként öregszem 1 évet..:)))

Még egyszer köszönöm.

#372868 Amatoregy Előzmény: #372862

a postázandó üzenetek mappát hagyd a végére. Az új mappában nyiss egy beérkezett és elküdött mappát

Új mappába belemész jobb egérgom és új mappa.

Ide egyenként (hangsúlyozom egyenként) húzz át a nagyobb fájlok közül jó párat...

#372862 hosszhuszár Előzmény: #372856

ezzel az a baj, ha megnyitom a postázandó üzenetek mappát, ás próbálnám áthúzni egy másik mappába, ahogy megnyitom a postázandó üzenetek mappát, megáll a tudomány, nem csinál semmit......

#372856 Amatoregy Előzmény: #372854

ok.

próbálj meg új pst-t csinálni, ahogy irtam. Azon a gépen lehetőleg más nem fusson ha nem muszály...

#372854 hosszhuszár Előzmény: #372845

és van egy állandó kis ablak, a felkiáltó jeles figyelmeztető üzenettel

Üzenet a weblapról

stack overflow at line:3400

#372845 hosszhuszár Előzmény: #372834

nekem ilyen menüpontom nincs.

Ezek vannak az eszközök alatt

küldés fogadás

összes szinkronizálása

cimjegyzék

feladó felvétele a címjegyzékbe

üzenet szabályok

fiókok

beállítások

#372842 Amatoregy Előzmény: #372834

Utána,

fájl, adatfájl kezelés, hozzáadás (office outlook)

válasz helyet és adj neki nevet (hH_mentes) - itt fájl név kell és annak a helye

majd következő a névhez ird be hogy Pl. archiv személyes

utána lessz egy teljesen új mappád. Ebbe már tudsz áthúzni az előbbi mappákból nagy fájlokat...

#372834 Amatoregy Előzmény: #372829

eszközök,

töröl mappa elemek ürítése....

Utána elküldött elemek, rendezés méret szerint.

Töröld azokat, ami nagy és már nem kell....

utána törölt elemek mappa, elemek végleges törlése...

#372823 Amatoregy Előzmény: #372820

Zárd be és inditsd ujra.

Majd ha elindult a törölt elemekbe menjél és ott jelöld ki az összes elemet majd törlés.

Utána folytatjuk...

#372820 hosszhuszár Előzmény: #372812

nem láttam, hogy futna az outlook....

felül a fejlécen azt írja, nem válaszol, de valamit dolgozik, mert az egér nyíl szimbóluma helyett, a homokórát látom...próbálja megnyitni a programot?

#372812 Amatoregy Előzmény: #372811

CTRL+ALT+DEL

ekkor bejön a feladatkezelő és látod a proci terhelését és a futó alkalmazásokat....

#372811 hosszhuszár Előzmény: #372808

nem tudok megnézni semmit, mert dolgozik....

Ezt csinálta este is, azt hittem ahogy Te is mondod, hogy nem csinál semmit, de dolgozott, mert reggelre megnyílt a mappa, és benne az üzenet, most töröl....

#372804 hosszhuszár Előzmény: #372747

Sziasztok.

Odáig jutottam, hogy éjjel megnyitotta a postázandó üzenetek mappában az üzenetet, hogy törölni tudjam......

Most töröl......

Egész éjjel nyitotta, gondolom a mai nap rámegy a törlésre...((

#372803 Amatoregy Előzmény: #372747

Mivel tanyasi gyerek vagyok, ezért ebbe is beleszólok.. :D

Szóval:

Az outlook általában egy default (.pst) fájlba menti az üzeneteket. Ebbe tartozik a beérkezett üzenet, a kimenő üzenet a piszkozat és a törölt üzenet is. (Ennek a méretét vállalati rendszerekben korlátozzák. Arról nincs tapasztalatom, hogy saját gépen okozhat-e emiatt lefagyást.)

Több dolgot tehetsz.

Először is nem árt ha tudod, hogy ebben a csoportban ha új mappát nyitsz (mondjuk a beérkezett üzenetek alatt fontos üzenetek) akkor a mappa mérete nem változik. Hiába teszed át a beérkezett üzenetekből máshová (ugyanabban a pst-ben) a probléma nem oldódik meg.

Ha törlöd, akkor csak a törölt üzenetek közé kerül be, de nem törlődik (általában default beállítás az, hogy kilépéskor nem törlődjön a törölt üzenetek mappa).

Szóval két megoldás van:

- csinálsz egy másik pst-t és oda áthúzod

- vagy törlöd az üzeneteket és utána a törölt üzenetek mappából is kitörlöd (ekkor rákérdez, hogy véglegesen törölni akarja-e) Itt igent kell nyomni. De ekkor egy része még mindig visszaállítáható (az eszközök, törölt üzenetekben): Célszerű itt is törölni.

Azt is tudni kell, hogy bizonyos méret felett a pst fájl megborul és a pstfix vagy valami hasonlóval állítható helyre.

Tudni kell tovább még azt is, hogy a külön létre hozott pst-k mérete törlés esetén nem csökken. (Fennt tartja a helyet a fájlban.) Ezért ha külön pst-ben törölsz célszerű utána azt tömöríteni (a saját programon belül, nem keverendő a pkzip és egyéb tömörítőkkel....)

#372747 hosszhuszár Előzmény: #372744

Értem.

Én pont törölni szeretném.

jpeg képeket szerettem volna küldeni...nagyok voltak a képek...((

#372744 Euroman Előzmény: #372735

.pst kiterjesztésű fájlokba archivál az outlook....nekem 2007-es van, de tudom, hogy újratelepítéskor ilyen fájlokkal lehet visszaállítani az e-maileket...