ha visszaállítom az egész rendszert, pár nappal, nem lehet, hogy az outlookból eltünik az óriás levél?
ha visszaállítom az egész rendszert, pár nappal, nem lehet, hogy az outlookból eltünik az óriás levél?
Nagyon rendes vagy, de ehhez nekem nincs idegrendszerem, sajnos.
Folyamatosan megáll, nem csinál semmit....
Hívok hozzá embert, mert így fél óránként öregszem 1 évet..:)))
Még egyszer köszönöm.
a postázandó üzenetek mappát hagyd a végére. Az új mappában nyiss egy beérkezett és elküdött mappát
Új mappába belemész jobb egérgom és új mappa.
Ide egyenként (hangsúlyozom egyenként) húzz át a nagyobb fájlok közül jó párat...
ezzel az a baj, ha megnyitom a postázandó üzenetek mappát, ás próbálnám áthúzni egy másik mappába, ahogy megnyitom a postázandó üzenetek mappát, megáll a tudomány, nem csinál semmit......
ok.
próbálj meg új pst-t csinálni, ahogy irtam. Azon a gépen lehetőleg más nem fusson ha nem muszály...
és van egy állandó kis ablak, a felkiáltó jeles figyelmeztető üzenettel
Üzenet a weblapról
stack overflow at line:3400
eszközök, testreszabás, mindig a teljes menü megjelenítése...
nekem ilyen menüpontom nincs.
Ezek vannak az eszközök alatt
küldés fogadás
összes szinkronizálása
cimjegyzék
feladó felvétele a címjegyzékbe
üzenet szabályok
fiókok
beállítások
Utána,
fájl, adatfájl kezelés, hozzáadás (office outlook)
válasz helyet és adj neki nevet (hH_mentes) - itt fájl név kell és annak a helye
majd következő a névhez ird be hogy Pl. archiv személyes
utána lessz egy teljesen új mappád. Ebbe már tudsz áthúzni az előbbi mappákból nagy fájlokat...
eszközök,
töröl mappa elemek ürítése....
Utána elküldött elemek, rendezés méret szerint.
Töröld azokat, ami nagy és már nem kell....
utána törölt elemek mappa, elemek végleges törlése...
ezzel megvolnék.
Zárd be és inditsd ujra.
Majd ha elindult a törölt elemekbe menjél és ott jelöld ki az összes elemet majd törlés.
Utána folytatjuk...
nem láttam, hogy futna az outlook....
felül a fejlécen azt írja, nem válaszol, de valamit dolgozik, mert az egér nyíl szimbóluma helyett, a homokórát látom...próbálja megnyitni a programot?
CTRL+ALT+DEL
ekkor bejön a feladatkezelő és látod a proci terhelését és a futó alkalmazásokat....
nem tudok megnézni semmit, mert dolgozik....
Ezt csinálta este is, azt hittem ahogy Te is mondod, hogy nem csinál semmit, de dolgozott, mert reggelre megnyílt a mappa, és benne az üzenet, most töröl....
Szerintem nem is megy. Ha a feladat kezelőben rámész, akkor mi a sátusza?
Sziasztok.
Odáig jutottam, hogy éjjel megnyitotta a postázandó üzenetek mappában az üzenetet, hogy törölni tudjam......
Most töröl......
Egész éjjel nyitotta, gondolom a mai nap rámegy a törlésre...((
Mivel tanyasi gyerek vagyok, ezért ebbe is beleszólok.. :D
Szóval:
Az outlook általában egy default (.pst) fájlba menti az üzeneteket. Ebbe tartozik a beérkezett üzenet, a kimenő üzenet a piszkozat és a törölt üzenet is. (Ennek a méretét vállalati rendszerekben korlátozzák. Arról nincs tapasztalatom, hogy saját gépen okozhat-e emiatt lefagyást.)
Több dolgot tehetsz.
Először is nem árt ha tudod, hogy ebben a csoportban ha új mappát nyitsz (mondjuk a beérkezett üzenetek alatt fontos üzenetek) akkor a mappa mérete nem változik. Hiába teszed át a beérkezett üzenetekből máshová (ugyanabban a pst-ben) a probléma nem oldódik meg.
Ha törlöd, akkor csak a törölt üzenetek közé kerül be, de nem törlődik (általában default beállítás az, hogy kilépéskor nem törlődjön a törölt üzenetek mappa).
Szóval két megoldás van:
- csinálsz egy másik pst-t és oda áthúzod
- vagy törlöd az üzeneteket és utána a törölt üzenetek mappából is kitörlöd (ekkor rákérdez, hogy véglegesen törölni akarja-e) Itt igent kell nyomni. De ekkor egy része még mindig visszaállítáható (az eszközök, törölt üzenetekben): Célszerű itt is törölni.
Azt is tudni kell, hogy bizonyos méret felett a pst fájl megborul és a pstfix vagy valami hasonlóval állítható helyre.
Tudni kell tovább még azt is, hogy a külön létre hozott pst-k mérete törlés esetén nem csökken. (Fennt tartja a helyet a fájlban.) Ezért ha külön pst-ben törölsz célszerű utána azt tömöríteni (a saját programon belül, nem keverendő a pkzip és egyéb tömörítőkkel....)
Értem.
Én pont törölni szeretném.
jpeg képeket szerettem volna küldeni...nagyok voltak a képek...((