Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Re: nincs cím

#372871 akpo7 Előzmény: #372861

Ezek nem vicceltek...

Ezt meg bottal sem piszkalnam. Ma meg sztm marad a panik.

#372870 rbbj11 Előzmény: #372861

fundásan zéró. Péntekig bennfentes öntés volt, most napokig limiten önthetik a nem bennfentes pechesek.

#372869 zeeh_ Előzmény: #372865

Azt is bánom, hogy nem múlt héten vágtam ki. Annyira látszott, hogy 50-60 között agyontömés megy...

Tényleg fájdalmas. :(

#372866 zeeh_ Előzmény: #372861

http://www.bet.hu/newkibdata/106677631/2011.04.16.tajekoztatas.pdf

Elég szépen leírták virágnyelven, hogy a Sziget akvi nem fog folytatódni, szvsz Nobilisnek vagy valakimásnak épp úgy el fogják adni egy részét vagy az egészet, mint a Neot. Facebookkal problémák vannak a Főnök értesülései szerint, maradnak az Est lapok és a veszteséges Café, aminek lassan lejár a freki engedélye. Nem túl biztató jövőkép.

#372865 vnorbee Előzmény: #372853

Pedig nehéz volt megtenni,úgyhogy tudom,h most Zeeh mit érez.

De még mindig ott van a lehetőség visszakeresni egy normális papírral a bukót,mint pénzt égetni ebbe a fosba.Én is túl sokáig égettem a péntz itt.

Nagyon durva,h 84-en szálltam ki most meg már 40-en.

#372863 thinker33 Előzmény: #372855

A konszolidált árbevétel várható csökkenése mindenképpen negatív hír részvényesi szempontból - akárcsak a Sziget-akvizíció esetleges korlátokba ütközése -, ráadásul a reorganizáció sikeres megvalósítása is igen komoly kockázatokat hordoz magában, a menedzsment track rekordja ugyanis igen gyenge. A NeoFM (ilyen rövid időn belül történő) eladása is azt jelzi, hogy a társaságnak nincsen világos, hosszú távú stratégiája, ahogy a múltban sem igazán volt. Korábban is sok különböző tevékenységbe kezdtek bele (pl. telekommunikáció), melyek aztán nem hozták meg a várt eredményeket, és gyorsan túl is adtak rajtuk. Mindezek alapján úgy véljük, rövid távon az econet.hu részvényeire további eladói nyomás nehezedhet.

Portfolio.hu vélemény

#372861 banyaiz Előzmény: #372858

sajnálom a bukód, látom eladtad. :(

Félve írom le de vételen gondolkodom, főleg ha kiszélesítenék ma a sávot. Vennék 20-30 k-t többet nem kockáztatnék ebben a jóféle papírban.

Teljesen dögrovás úgy gondolod, fundásan teljesen kész?

Az látszik , hogy nagy pánik van.

#372850 zeeh_ Előzmény: #372844

Én is, még jó, hogy szombaton beraktam a megbízást, így mindjárt fél 9 után bekerült a könyvbe.

Ez durva. :(

De még mindig jobban jártam, mintha megmarad.

39 alatt nincs vevő, 40-en 1.1 millió db. Kár, hogy egy hónapja csak egy részét vágtam ki.

#372846 vnorbee Előzmény: #372841

Gratulálok, de csak idézőjelben.

De ,lehet,h jobb lesz igy.

Lehet estig elfogy a 800K 40-ről?