Ezek nem vicceltek...
Ezt meg bottal sem piszkalnam. Ma meg sztm marad a panik.
Ezek nem vicceltek...
Ezt meg bottal sem piszkalnam. Ma meg sztm marad a panik.
fundásan zéró. Péntekig bennfentes öntés volt, most napokig limiten önthetik a nem bennfentes pechesek.
Azt is bánom, hogy nem múlt héten vágtam ki. Annyira látszott, hogy 50-60 között agyontömés megy...
Tényleg fájdalmas. :(
http://www.bet.hu/newkibdata/106677631/2011.04.16.tajekoztatas.pdf
Elég szépen leírták virágnyelven, hogy a Sziget akvi nem fog folytatódni, szvsz Nobilisnek vagy valakimásnak épp úgy el fogják adni egy részét vagy az egészet, mint a Neot. Facebookkal problémák vannak a Főnök értesülései szerint, maradnak az Est lapok és a veszteséges Café, aminek lassan lejár a freki engedélye. Nem túl biztató jövőkép.
Pedig nehéz volt megtenni,úgyhogy tudom,h most Zeeh mit érez.
De még mindig ott van a lehetőség visszakeresni egy normális papírral a bukót,mint pénzt égetni ebbe a fosba.Én is túl sokáig égettem a péntz itt.
Nagyon durva,h 84-en szálltam ki most meg már 40-en.
A konszolidált árbevétel várható csökkenése mindenképpen negatív hír részvényesi szempontból - akárcsak a Sziget-akvizíció esetleges korlátokba ütközése -, ráadásul a reorganizáció sikeres megvalósítása is igen komoly kockázatokat hordoz magában, a menedzsment track rekordja ugyanis igen gyenge. A NeoFM (ilyen rövid időn belül történő) eladása is azt jelzi, hogy a társaságnak nincsen világos, hosszú távú stratégiája, ahogy a múltban sem igazán volt. Korábban is sok különböző tevékenységbe kezdtek bele (pl. telekommunikáció), melyek aztán nem hozták meg a várt eredményeket, és gyorsan túl is adtak rajtuk. Mindezek alapján úgy véljük, rövid távon az econet.hu részvényeire további eladói nyomás nehezedhet.
Portfolio.hu vélemény
sajnálom a bukód, látom eladtad. :(
Félve írom le de vételen gondolkodom, főleg ha kiszélesítenék ma a sávot. Vennék 20-30 k-t többet nem kockáztatnék ebben a jóféle papírban.
Teljesen dögrovás úgy gondolod, fundásan teljesen kész?
Az látszik , hogy nagy pánik van.
Akik nyitóban kaptak szépen rakosgatják be eladásra .
Ahogy ez kinéz, jól tetted, hogy kivágtad a ...csába.
Norbi Te időben mertél lépni, jól tetted utólag beigazolódott.
Én is, még jó, hogy szombaton beraktam a megbízást, így mindjárt fél 9 után bekerült a könyvbe.
Ez durva. :(
De még mindig jobban jártam, mintha megmarad.
39 alatt nincs vevő, 40-en 1.1 millió db. Kár, hogy egy hónapja csak egy részét vágtam ki.
Nagyon úgy néz ki, ha nem veszi ki egy nagy, akkor ez ma itt fog állni..
Gratulálok, de csak idézőjelben.
De ,lehet,h jobb lesz igy.
Lehet estig elfogy a 800K 40-ről?