nézd végig a mai képeimet reggeltől alulról felfele, jobbra szűrj a nevemre, egészen a pár hetes csúcs fölé levezettem..
de csak hangosan gondolkodom.
írok egy privit tesomról.
nézd végig a mai képeimet reggeltől alulról felfele, jobbra szűrj a nevemre, egészen a pár hetes csúcs fölé levezettem..
de csak hangosan gondolkodom.
írok egy privit tesomról.
cél ár?
Köszi.
Örömnézni milyen szépen masiroznak pontrólpontra felfele:-) Csak igy tovább fiuk venni keményen. Ócsó
köszönöm, igazad van. ritka f.s lett már bocsánat, nagy nehezen rátaláltam.
emlékeim szerint 1-kor, vagy fél kettőkor már jelentett. Nem tudom milyen lett.
Na akkor remélem ez MAi gyertya a napos jobbvállnak a kialakulásának első gyertyája
visszakivánja a 30 éveket na akkor aztán nemcsináltak semmit. szinte éheztek az embörök szvsz ez jobb megoldás
3.napja tréfálkoztak a futival napközben,csak olcsóbb mint keridőben :D
tulképp nem történt semmi eddig......legalábbis nekem....volt egy longom SP..
1300-1320-ból kellene már elmozdulni vmelyik irányba....
Go trabi go.. visszatesztelte nyakvonalat, meg a leszorítót kb. de 1316nál a futi
Köszi, mindig tanulunk valamit ,-)
valóban elfér a folytatás mellette.
Én elég hosszú chartot raktam ma fel folytatásként mire gondolok kint, ott van három hosszon a három kép.
mindent az emelkedésért..a FED nem engedi semelyik támaszt sem elesni...bármilyen adat jöhet...amig a pénz tart...
ez olyan lehangoló..mármint az hogy igy beavatkoznak a természetes folyamatokba...lehet hogy normálisan is helyreállna a gazdaság, csak lassabban..nem úgy hogy megint egy újabb összeomlástól kelljen tartani.
netalán 1230. azon headandshoulders-ek és double bottom-ok, melyeket a piac már az előtt felfedez, h kialakulna rendre szeretnek besülni.
jobbörülnék a napos fejvállnak:-)
jobb örülnék a napos fejvállnak:-)
Szia,fenn a zöld kereszt mellett van egy piros nyilacska,ha azt megnyomod,a rajzodon elfér a folytatás. 1327-?Vagy netalán dupla csúcs-1342?