a féléves pénzcsap ünnep még hátra van........majd hallunk mást is itt még a FED-től a köv 2 honap alatt....gondolom...
a féléves pénzcsap ünnep még hátra van........majd hallunk mást is itt még a FED-től a köv 2 honap alatt....gondolom...
csak lefelé dumálják az árfolyamokat.....
most hirtelen kapcsolnak,hogy mégis xar ez a cunami....2hete remek dolognak tartották,egész amerika meglubickolt volna benne-úgy meneteltek felfelé.....
most rossz...
sokan vannak már az esésben korira bevásárlók ezekszerint....túl sokan-egy kis szopókát készitget nekik a jóságos FED?
Olyan régen volt az hogy talán meg se történt Józsi! :D
Nem is lett belőle hordozható búboskemencém..
Hambi egyre csibészesebb ha alákerülünk a tegnapi minimumnak és ott is sikerülne maradni..
na, azt kellett volna tartani.....
nekem volt, 1450-en stoppoltak ki...))
Ezerhatszázas Oti óta kevés sikerélményem volt longon :D
2 év emelkedés után nem is bánom :D
Eddig úgy állnak mintha most nyitottak volna ki,bár ezért kár volt,de most már lássuk a medvét! :D
lassan 3. napja esnek folyamatosan, ilyen sem volt mostanában, japán kivételével......
ez tényleg **** jó... :D:D
Ez is jó :
Fitch leminősíti Kínát, mert túl sok a rossz hitel. pont ez a hitel volt az ami kirángatta USA -t a a bajból ha jól tudom...
ez kb. olyan mintha én leminősíteném azt az áruházat mondjuk ahová süteményt szállítok, mert túl sok xar süteményt árul :DDD ez egyszerűen nevetséges...
EUR/USD-ban nekem inkább egy kis dupla top van, mint emelkedő háromszög ,-)
annak nyakvonalát törte most le..
http://postimage.org/image/2i1s6d98k/
rohannom kell el.
Üdv
Ekkora egy xart..hogy minden esést egy nap alatt meg kell vetetni az emberekkel..és mindenki elhiszi ...
Ha leszállnának a földönkívüliek, akkor a FED -hez mennének először és azt kérdeznék : Hol talájuk a managert ?
:DD
érdekes, h az eurusd-ben is ott van az sp-háromszög, de az még nem csinált semmit.
SP futures most pontosan együtt megy a Bux -al...tizedes pontossággal..ez annyira átlátszó megint.
ez annyira egyértelműen longos, h pont ezért inkább shortos. :)