Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#371129 Hathor Előzmény: #371128

emelkedő háromszögnek felfele kéne, mint írtam 8ponttal.

Meglátjuk

1314.25.. mászik..

#370999 Sumér harcos Előzmény: #370915

"A jelentés kapcsán azért megjegyezzük, hogy az még azt megelőzően készült, hogy a demokrata és a republikánus felek múlt héten megegyeztek volna a kiigazító csomag részleteiben. A 39 milliárdos megszorítás az idei költségvetési évre vonatkozik, ami részben azt a célt hivatott szolgálni, hogy ellensúlyozza az adókedvezmények kiterjesztéséből és a jövedelmi adó lefaragásából származó bevételkiesést. Az IMF szerint még így is 2012-ben és 2013-ban GDP arányosan 5-5 százalékponttal kellene csökkenteni a hiányt, ami Cotarelli szerint az USA-nak nem lehet akadály - hacsak megvan a monetáris politikával az összhang."

akkor? csak egy vihar a biliben jelentés,illetve okafogyott volt ma már-korrekciot akartak erősiteni vele?:)

#370910 Atticus Előzmény: #370787

a vix nem igazán indult még el. szerintem ez shortra jó jel lehet. vki mondta itt hogy mindenki shortol.. hát szerintem ez egyáltalán nem igaz, épp ellenkezőleg, tele vagyunk korrekció vadászokkal.

Eddig nem túl fényeske e…

#370787 Donoo

Eddig nem túl fényeske ez a nap, dollár mozgása kicsit meglepő

#370534 Atticus Előzmény: #370531

dehogynem. most kell venni. :) azt hittem átjött az irónia az írásomból. itt az idő jó hírekre esni.

#370520 Atticus Előzmény: #370393

nagyszerű lett az alcoa jelentés, még jó hogy már így is éves csúcson volt az árfolyam, az utóbbi egy hónap 20%-os emelkedéséről nem is beszélve..