Gyűjtögetik lassacskán..
Szerintem ha az 510-et egyben kikapják, akkor elindulhat rendesen.
Gyűjtögetik lassacskán..
Szerintem ha az 510-et egyben kikapják, akkor elindulhat rendesen.
540 a kulcs szerintem. Azt legyűrjük, és irány Hibaz 700-a :)
majd meglátjuk, hogy mi lesz... nem leszek gép előtt a de.-i órákban, talán du. sem, így lehet, hogy tépni fogják rendesen, csak hogy le tudjak maradni :)
Akár még valami füles csésze is lehet:
http://www.kephost.com/images4/2011/4/10/d9caem89vuu82x5ieayx.png
Bár ebben annyira nem bízom, de fene tudja.
Ez igaz, amit írsz, de attól függetlenül sokan figyelembe veszik, amit Pfos ír...
Én látok benne esélyt egy nagyobb meghúzásra, bevásároltam, ki kell ülni:
http://www.kephost.com/images4/2011/4/10/21xwuvrg5sj18wuax2so.png
miért nem k.vára mindegy, hogy a PF lehozza-e a hírt?
A Bét (egyelőre) egy marginális papírjáról van szó, másrészt, akit egy picit is érdekel, az meg a BÉT-en már láthatta a hírt.
A hír le nem hozása csak a PF színvonaltalanságát minősíti, pont azt az okot, amiért mindannyian átjöttünk erre az oldalra...
Ha meg a PF lehozza a hírt, akkor szerintetek aki még nem ismerte ezt a papírt, az fog vásárolni?? Dehogy megnézi a dátumot és megállapítja, hogy "ja , akkor emiatt ment ez az elmúlt 2 napban ennyire" és annyi.
Érdekes, hogy még mindig nem hozták le a Csepel hírt. Közben az Ecoról már lehozták az éjfél előtt megjelent közgyűlési előterjesztésről szóló hírt.
:)
Majd visszaveszem hétfőn ha látnám, hogy van benne erő... arra is gondoltam, hogy ha ténylegesen tankolni akar a pf-es banda, akkor hétfő a legjobb idő, hogy kiadják a hírt, mert új hét, új cikkek, új álmok...
Habár a cafén mondták a srácok, hogy hírre ment a csepel és amint tudjuk ők bejáratosak a pf.hez, meg még egy pár portálhoz... oszt a véleményük erről a papírról, hogy néha egy pár speki megtalálja, meghúzzák, menetel pár napig oszt elfelejtik...
Nem tudom :D
Oda tippelem kb. hogy elkezdik meghúzni felfelé a megrendelés hírére.
Igen, úgy néz ki, hogy a ftozók bedobálták nap végére. Nem is baj, nem kellenek azok ide :)
Majd jövő hét szerdán már jobban fog kinézni :)
szépen látszik a 2450 is :)
csepelnél meg eltűntek a vevők, ha még lenne ilyenem, akkor dobnék egy 500ast, hadd lássuk, hogy van-e vételi erő benne :)
Orcoban a robot is beadta a kulcsot 2480-ig.
Kéne egy kis software update. :)
:)
A dt-sek elkezdtek realizálni, talán du. már 475ért is lesz... szvsz a pf. vagy lehozza, vagy nem, túl kicsi, hosszabb távon illikvid számukra ez a papír...
Szerintem sok spekának az ilyen cikkek adnak megerősítést, amiben szájukba rágják.
Sokszor akkor indul be egy rally igazán, amikor Pf, napi, stb. lehozzák olyan cikkben, ahol még a jövőt is latolgatják.
Szerk: lehozza a cikket, rá 20 percre beletép és kész.
Gondolom nincs nekik egy db sem még :)))
De aki nem hülye és tud olvasni, az már láthatta a közleményt a BÉT honlapján.
Ennyien nem néznék a bet.hu-t, hogy akkor kapcsolnak, amikor a PF lehozza hírként?
Minden apró bét közleményt lehoznak, de ezt még nem..
Szerintem gyűjteni akarnak még, nagyon úgy tűnik.
Szerk: mondjuk különösebben nem izgat, majd jövő szerdán kiszórom 600 felett :)