Regisztráció Elfelejtett jelszó

CSEPEL

Re: nincs cím

#370370 hAliG Előzmény: #370329

Gyűjtögetik lassacskán..

Szerintem ha az 510-et egyben kikapják, akkor elindulhat rendesen.

#370269 Koffein Előzmény: #370254

majd meglátjuk, hogy mi lesz... nem leszek gép előtt a de.-i órákban, talán du. sem, így lehet, hogy tépni fogják rendesen, csak hogy le tudjak maradni :)

#370227 matgab Előzmény: #370178

miért nem k.vára mindegy, hogy a PF lehozza-e a hírt?

A Bét (egyelőre) egy marginális papírjáról van szó, másrészt, akit egy picit is érdekel, az meg a BÉT-en már láthatta a hírt.

A hír le nem hozása csak a PF színvonaltalanságát minősíti, pont azt az okot, amiért mindannyian átjöttünk erre az oldalra...

Ha meg a PF lehozza a hírt, akkor szerintetek aki még nem ismerte ezt a papírt, az fog vásárolni?? Dehogy megnézi a dátumot és megállapítja, hogy "ja , akkor emiatt ment ez az elmúlt 2 napban ennyire" és annyi.

#370178 zeeh_ Előzmény: #370095

Érdekes, hogy még mindig nem hozták le a Csepel hírt. Közben az Ecoról már lehozták az éjfél előtt megjelent közgyűlési előterjesztésről szóló hírt.

#370095 Koffein Előzmény: #370006

:)

Majd visszaveszem hétfőn ha látnám, hogy van benne erő... arra is gondoltam, hogy ha ténylegesen tankolni akar a pf-es banda, akkor hétfő a legjobb idő, hogy kiadják a hírt, mert új hét, új cikkek, új álmok...

Habár a cafén mondták a srácok, hogy hírre ment a csepel és amint tudjuk ők bejáratosak a pf.hez, meg még egy pár portálhoz... oszt a véleményük erről a papírról, hogy néha egy pár speki megtalálja, meghúzzák, menetel pár napig oszt elfelejtik...

#370006 hAliG Előzmény: #370004

Nem tudom :D

Oda tippelem kb. hogy elkezdik meghúzni felfelé a megrendelés hírére.

#369989 hAliG Előzmény: #369956

Igen, úgy néz ki, hogy a ftozók bedobálták nap végére. Nem is baj, nem kellenek azok ide :)

Majd jövő hét szerdán már jobban fog kinézni :)

#369956 Koffein Előzmény: #369917

szépen látszik a 2450 is :)

csepelnél meg eltűntek a vevők, ha még lenne ilyenem, akkor dobnék egy 500ast, hadd lássuk, hogy van-e vételi erő benne :)

#369917 zeeh_ Előzmény: #369914

Orcoban a robot is beadta a kulcsot 2480-ig.

Kéne egy kis software update. :)

#369914 Koffein Előzmény: #369839

:)

A dt-sek elkezdtek realizálni, talán du. már 475ért is lesz... szvsz a pf. vagy lehozza, vagy nem, túl kicsi, hosszabb távon illikvid számukra ez a papír...

#369839 hAliG Előzmény: #369835

Szerintem sok spekának az ilyen cikkek adnak megerősítést, amiben szájukba rágják.

Sokszor akkor indul be egy rally igazán, amikor Pf, napi, stb. lehozzák olyan cikkben, ahol még a jövőt is latolgatják.

Szerk: lehozza a cikket, rá 20 percre beletép és kész.

Gondolom nincs nekik egy db sem még :)))

#369835 zeeh_ Előzmény: #369833

De aki nem hülye és tud olvasni, az már láthatta a közleményt a BÉT honlapján.

Ennyien nem néznék a bet.hu-t, hogy akkor kapcsolnak, amikor a PF lehozza hírként?

#369833 hAliG Előzmény: #369832

Minden apró bét közleményt lehoznak, de ezt még nem..

Szerintem gyűjteni akarnak még, nagyon úgy tűnik.

Szerk: mondjuk különösebben nem izgat, majd jövő szerdán kiszórom 600 felett :)

#369831 hAliG Előzmény: #369828

Gondoljátok, hogy Pfos akar még gyűjteni?

Nem nagyon van eladó, ezek szvsz mesterséges beleadások.