Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#370249 ikszf Előzmény: #370247

Jah, csakhogy az országot, és a devizánkat nem tudod elzárni a külföldi speki tőkétől, szóval tökmindegy, hogy milyen, ha beindul a kockázatvállalási kedv.

#370247 Euroman Előzmény: #370216

hát akkor soha nem lesz megállás, mert én soha nem voltam és nem is leszek optimista....és nemcsak gazdasági értelemben....itthon a közigazgatástól az üzleti életen át minden az átbaxásról, a lehúzásróll, a szívatásról és a genyózásról szól....igazán csak az a jó időszak számomra, amikor délután behúzom magam mögött az ajtót, és reggelig csak a családommal lehetek....

#370240 Csokigyáros Előzmény: #370219

ahelyett hogy te kerested volna meg a 9-et egyben... hány jó időben nyitott pozit kell csinálnod ezért.... de hát ez van.. ezek szerint viszont ő nem tanult, lesz még ilyen pozija sok, ameddig meg nem tanítja az élet... ez van, ebben lehetsz katalizátor, de neki kell megtanulnia... :)

#370219 Hathor Előzmény: #370164

felhívtam a srácot ma, mert holnapra szereztem neki érdeklődőt 10millával drágábban.

aranyos, nem??

Azt mondja hülye volt, hogy nem hallgatott rám, és zöldfülű volt, első tradjei közé tartozott, és nem tudom milyen elemző ház szakértője, vezető elemzője azt mondta onnan le fog fordulni.

Azt mondja fundásan továbbra sem indokolt a dollár gyengülése ennyire.

Mondtam neki, hogy ne ragaszkodjon a dolgokhoz. Azt mondja most már van az 1.375es shortja mellett feljebbről long is, de így is 9MFT a buktája, amit nem realizált, azt mondja majd visszafordul és kaszálni fog.

Ez ilyen BUD féle esett lehet, fedezi a shortot ugyanannyi longgal, akkor a veszteség állandó, egyelőre, de nem halmozódik egyik irány sem.

Minden esetre ki van bukva mekkora szopija van, most én keressem meg neki az előlem elvett ingatlannal a veszteségét? 7Milka fix+jutimmal nővelt lett az eladási ára most az ingatlannak, alább nem adja.

#370216 ikszf Előzmény: #370212

"én semmi optimizmusra nem látok okot"

És ha pont azért és addig megy minden, amíg egyértelműen nem lesz optimista a helyzet mindenkinek? :)

#370212 Euroman Előzmény: #370165

pedig szerintem lesz olyan európai ország, ami csődbe megy...a görögök semmit sem csinálnak, oltári lusták, megszorításhoz sincs kedvük, a portugálok meg egyszerűen szegények.....nekem is van részvényem, el is teszem a nyerőt, de nem meggyőződésből...én semmi optimizmusra nem látok okot....az itthon formálódó diktatúra ( a zemberek ezt akarták a fülkeforradalommal duma égisze alatt) pedig további pesszimizmusra ad okot...az új politikai életérzés: aki nincs velünk, az ellenünk van...aki nem fityeszimádó, azt mind kigolyózzák..

#370165 Csokigyáros Előzmény: #370129

hát én pont fordítva látom... a pénzjegynyomda elvileg gyengíti a valuta erejét, hiszen bővíti a kínálatot... és a jenkik nyomják a sok dollárt, az eu nem ezt az utat választotta... ha nincs az árupiaci kereslet már rég 1,5 felett járna a dolcsi... legalábbis én így látom... csődbe meg senki nem fog menni... a lehmann esetében mindenki megízlelte a sót...

#370140 Hathor Előzmény: #370133

Ezt a hetes ék szerűt mondtam, erre is alapoztam, hogy ék tetőt koccol majd, meg itt is felfedezhető valóban egy elliott szerű, ahogy nézem, már nem tudom ezt néztem-e :)

Minden esetre őszintén szólva én ék tetőről visszapattanást vártam, de csak ék szerint, benne ping-pongot, de mivel nem kereskedem forexen, nem is figyeltem mostanában, mert elérte céláram, tudtam, azóta meg tanyázott itt 1.41körül. Most nézem csak hogy már 1.44, ahogy csoki írta.

Komoly, kinézett ebből az ékből, elliott alapján hármast csinálhatná, bár az ék forma zavar alatta.

majd meglátjuk mi lesz, nem vagyok benne érdekelt.

Viszont, ha a többi erősődési gyanúmat (HUF, részvénypiac) megszeretném erősíteni, akkor azt mondanám:

igen kiléptünk szépen az ékből, megyünk elliott háromra, onnan ék tetejének visszatesztje elliott néggyel és fel tovább, mondjuk csoki 1.5-ére elliott 5tel. ,-)

#370129 Euroman Előzmény: #370127

mondjuk kicsit érthetetlen, mert két xar párbajozik...eurozóna is hatalmas gondban, usa is....ebből az eurot jobbnak látni, szvsz nagy absztrakciós képességet igényel......

#370128 Euroman Előzmény: #370122

chf ebben a körben az usd-vel szemben ath-ra is mehet, nincs tőle messze....érdekes megnézni az 30 és 50 éves grafikont...chfusd a 70 évek elején 0,232....ma 1,1036....komolyabb korrekci csak 2x, a 80-as évek közepén, és a 2000-es évek elején....meg talán, ha a qe véget ér és jön a usd kamatemelés....

#370127 Hathor Előzmény: #370112

Juj ez nagyon kemény.

Van egy haverom már 100millióval van bent shortban 1.375ről, nem tudom kivette-e, velem vitatkozott, hogy már pedig esnie kell, 1.4körüli célárat mondtam neki, nyitottam a shortjára egy demós longot és minden nap cukkoltam, hogy na ugye hogy felfele megy? elliott volt benne , meg fordított fej váll azt hiszem, arra mondtam neki, meg volt egy nagy heti ékem, aminek 1.42körül volt a teteje. A srác csak tolta be marginra a pénzt, utoljára amikor beszéltem, azt mondta nem mehet állandóan fel, eurozona kakiban, bedobank majd egy hírt, mondtam, ha gondolod..

akkor tartott 100milkánál, azóta most nem beszéltem vele, Ő nyúlta le a fűzfői kúriát :))

akkor csináltam vele balhéból, hogy visszavágjak neki, mondjuk akkor is jót akartam, nem hallgatta meg, csak azt mondta ennek 1.38ról mindenképpen vissza kell jönnie. Mondom miért? azt mondja nézzem meg a chartot, mondom megnéztem, felfele tart a trend, elliott fordított fej-vállat látok. Azt mondja miért ezt a trendet nézem? mondom: bazz, mert ez az utolsó majd egy éve :)

#370122 Euroman Előzmény: #370120

hát ez jó randa....én is néztem, hogy 15 huf-onként csinált egy duplacsúcsot-duplaaljat...227-212-197-182...most elvileg a sorminta szerint 197-hez kellene visszamennie, de szvsz 180 alá nem fog tartósan menni....mondjuk usd mindennel szemben xarul néz ki, stooq-on vérvörös az egész usd lap....eur mondjuk szép zöld, csak egy pár k-eu xarral szemben gyengül....

#370121 _pda_ Előzmény: #370118

"Latabár Kálmán terv"

ez volt a nap fémpontya, ahogy Besenyő Pista bá mondaná :DDDDDDDDDD

nyitottam még 1 sört az egészségetekre :))))

forint kamaty még mindíg kiemelkedő, szvsz ezért veszik most a "Széll(Kálmán)csendben"

#370120 Hathor Előzmény: #370116

Nem tudom hányan olvassátok hati topikot, ott pár napja beraktam BATMAN megfigyelésemet, amiből letörések vannak többnyire, szinte mindig, amit nézek, azért BATMAN :))

Saját chart forma. Tegnap beraktam dollár indexel a hati topikba, de látom itt is itt van a napos USD/HUF charton.

Nem tudom hogy ezen a dupla top-ból levágott célárral teljesült, majd tovább erősödő huffal párosodó napi grafikonhoz kell-e magyarázat. A trende lefele tart, látszik rajta. Hosszabban írtam a lefele tartó ellenálláshoz érést.

batman befigyel a képen.

http://postimage.org/image/2vav5hotg/

#370119 Euroman Előzmény: #370118

mindenesetre usd-ben már szépen hozott az oda-vissza váltogatás, már több usd-t kapnék a chf-ért, mint amikor ideváltottam....egyszer csak kipörög huf-ra is a nyerő....

#370118 Euroman Előzmény: #370114

alapvetően szégyen lenne egy ekkora kamura, mint a Latabár Kálmán terv....amúgy ha ez (165) lenne, akkor mindent betolnék, és megjátszanám újból a 2008 nyári vétel, 2009 év eleji eladáshoz hasonló programot....sajnos akkor részvényeztem is, ezt most kihagynám....és nem is kell 50 % elmozdulás, megelégednék 20-25 % visszarendeződéssel is.....szvsz őszre a hiány szép nagy lesz, és ha a Latyi terv csak 50-60 %-ra teljesül, akkor esélyes lehet talán ez...