Re: nincs cím
Hathor Előzmény: #370112Juj ez nagyon kemény.
Van egy haverom már 100millióval van bent shortban 1.375ről, nem tudom kivette-e, velem vitatkozott, hogy már pedig esnie kell, 1.4körüli célárat mondtam neki, nyitottam a shortjára egy demós longot és minden nap cukkoltam, hogy na ugye hogy felfele megy? elliott volt benne , meg fordított fej váll azt hiszem, arra mondtam neki, meg volt egy nagy heti ékem, aminek 1.42körül volt a teteje. A srác csak tolta be marginra a pénzt, utoljára amikor beszéltem, azt mondta nem mehet állandóan fel, eurozona kakiban, bedobank majd egy hírt, mondtam, ha gondolod..
akkor tartott 100milkánál, azóta most nem beszéltem vele, Ő nyúlta le a fűzfői kúriát :))
akkor csináltam vele balhéból, hogy visszavágjak neki, mondjuk akkor is jót akartam, nem hallgatta meg, csak azt mondta ennek 1.38ról mindenképpen vissza kell jönnie. Mondom miért? azt mondja nézzem meg a chartot, mondom megnéztem, felfele tart a trend, elliott fordított fej-vállat látok. Azt mondja miért ezt a trendet nézem? mondom: bazz, mert ez az utolsó majd egy éve :)