Regisztráció Elfelejtett jelszó

HUF fórum

Re: nincs cím

#370116 Hathor Előzmény: #370115

na persze usd/hufot akartam írni első soraimban, hiába fáradok már, kemény napjaim vannak, nem sokat alszom.

#370115 Hathor Előzmény: #370109

Sosem néztem még eur/huf chartot szerintem.

most nyitottam egyet. Remélem nem mondok nagy baromságot, még egy szakértői véleményt sem hallottam róla, úgy mondom.

mindeig messziről vizsgálom az ismeretlen chartokat:

http://postimage.org/image/2uktfrwtg/

Ezzel a charttal egyszerűen azt mondhatnám, megválaszolom a kérdésed, igen, szerintem lehet alatta, de chart alapján mondom! Sokan nem hisznek TA-ban.

Szóval mit látok hosszú hetes charton?

Azt látom hogy ellenállás, vagy támasznál vagyunk, attól függ melyik szemszögből nézzük. Látszik ez a 180körüli szint meghatározó volt háromszor is, illetve most harmadszor ezen a hosszú charton, ennek letörésével, CHF 200letöréssel, Euro 262/260letörésével mehetne le minden (szigorúan szerintem).

nekem az egész hazai részvénypiac is felfele áll chartok alapján, minden egybe vágna.

Te örök hati shortos vagy, abban nem tudsz longolni, nem is akarsz, így neked rossz hír index szinten, de HUF szinten gondolom jó.

Mit látok még? pirossal jelőlve egy esetleges dupla topot, aminek kb.nyakvonalánál vagyunk, szintén szép lenne ezzel együtt letörni, ha dupla top, ha nem.

Kb ezt nézem hosszú charton, megyek majd közelebb, de arra is csak erősödésben van.

#370114 pepe01 Előzmény: #370110

Köszi szépen, szuper lenne a 165.

Kerékpár alkatrészt szoktam néha Angliából rendelni, 2 hét múlva már megy is a megrendelés:)

Kb. 50000ft feletti rendelés esetén ingyen hozzák házhoz:)

#370109 pepe01 Előzmény: #370098

Sorry

A topik címe Huf ezért írtam be ilyen könnyelműen.

USD/HUF

Szerinted megismétlődhet a 150-es árfolyam, vagy az egy egyedi eset volt?

#370061 Csokigyáros Előzmény: #370060

jó, hogy mondod... én is gurítok valami szárazat... :)

egs nektek is!!! lépek! kellemes hétvégét!

#370060 Balázs István Előzmény: #370058

No, azért a CHF még odébb van ... :))

Usd természetesen.

Szekszárdi vörössel elvagyok, egészségedre, Attila! )

még a végén mindent elro…

#370057 Csokigyáros

még a végén mindent elrontanak ezek a jenkik...

no szép hétvégét mindenkinek!

esténként szépen erősödg…

#370050 Csokigyáros

esténként szépen erősödget a forint... 263 alatt 182 usd 200 chf...

#370048 pepe01 Előzmény: #370045

Dollárról nem tudtok mondani valami várakozást?

Már hónapok óta gyengül, hol lehet a vége?

Re: EUR/HUF

#370047 Euroman Előzmény: #369939

igazad van, én az előbbire gondoltam....monentán nekem 210-es chf már elegendő lenne, és ez csak gyengülés kategória....segít a jó Isten, mert az otp és a mai telekom nyerő fedezi a huf short bukót.....de tartom továbbra is, és várom a huf gyengülést....

#370042 Hathor Előzmény: #369924

Folytatva a chartom jelenlegi képe:

http://postimage.org/image/1uwan0wh0/

a jobb váll ott van, csak picit elcsúszott tegnap valamiért a nyakvonal környékén, de megcsinálta a csatorna tető érintést, onnan le, teljes fej-váll célár még nincs meg, lassan túladottak az indikátorok.

Hétvége jön pihenjünk, majd hétfőn megnézzük még!

Kellemes 7VGt!