Regisztráció Elfelejtett jelszó

Re: nincs cím

Hathor Előzmény: #370109

Sosem néztem még eur/huf chartot szerintem.

most nyitottam egyet. Remélem nem mondok nagy baromságot, még egy szakértői véleményt sem hallottam róla, úgy mondom.

mindeig messziről vizsgálom az ismeretlen chartokat:

http://postimage.org/image/2uktfrwtg/

Ezzel a charttal egyszerűen azt mondhatnám, megválaszolom a kérdésed, igen, szerintem lehet alatta, de chart alapján mondom! Sokan nem hisznek TA-ban.

Szóval mit látok hosszú hetes charton?

Azt látom hogy ellenállás, vagy támasznál vagyunk, attól függ melyik szemszögből nézzük. Látszik ez a 180körüli szint meghatározó volt háromszor is, illetve most harmadszor ezen a hosszú charton, ennek letörésével, CHF 200letöréssel, Euro 262/260letörésével mehetne le minden (szigorúan szerintem).

nekem az egész hazai részvénypiac is felfele áll chartok alapján, minden egybe vágna.

Te örök hati shortos vagy, abban nem tudsz longolni, nem is akarsz, így neked rossz hír index szinten, de HUF szinten gondolom jó.

Mit látok még? pirossal jelőlve egy esetleges dupla topot, aminek kb.nyakvonalánál vagyunk, szintén szép lenne ezzel együtt letörni, ha dupla top, ha nem.

Kb ezt nézem hosszú charton, megyek majd közelebb, de arra is csak erősödésben van.