A 300 pontos eséssel kori is letudva :D
A 300 pontos eséssel kori is letudva :D
Némileg aggódom is hogy eszébe jut hogy még nem emelkedett eleget...
:))))
ma oti a büdös kisfiú..kézenfoghatná molly barátját és bűzölöghetnének együtt
a kezemen ülök és az orrommal írom a sorokat...
én nem értettem tegnap magamat..miért shortolom, mikor olyan drága ez a hati? ma is inkább lezárom mindjárt és csak mozizok.
most megállt lefele....adatig lehet hogy itt kolbászolunk majd.
tudom hogy felfele néz ki...meglátjuk..megpróbáljuk. talán lefele megy..túl egyszerű lenne ha felfele menne most is. mert mindenki azt írja.
tudom hogy felfele néz ki...meglátjuk..megpróbáljuk. talán lefele megy..túl egyszerű lenne ha felfele menne most is. mert mindenki azt írja.
rohadt kt?
Még egy sor, ritkán személyeskedünk, de akitől várnak hsz-t annak valami okot kell írni éppen miért nem ír, ezt sem itt szeretném megtenni, hanem dumcsiba mindjárt írok egy két sort a nővérem állapotáról, mert kérdezték priviben kedves kollegák innen a topikból.
Köszi az együttérzést a tegnapi hsz.ekre, nem tudtam már válaszolni.
Sziasztok,
az átlag gondolom lejjebb ,-)
Reméljük BATMAN beijeszt, elég drága ez a hati ilyen magasságban venni bukókból..
visszatesztet vártunk a meredek 90fokos emelkedésre, figyelni kell nagyon a napokban, ma EKB kamatdöntő és utána komment, államháztartási hiány nem tudom mikor jön ki. Szép lenne egy átölelő gyertya estére, de a piac techinikailag felfele néz ki (még), hozzátszem.
....kifulladt :-))
full shortban vagyok...Stopot azért beteszem majd valahová.
a több longolásra nyitottál egy shortot
ééértem én!
;-)
Megjött a bátorság,hatishort 780 átlaggal ment....
detto