Regisztráció Elfelejtett jelszó

BUX 1112

ma oti a büdös kisfiú..k…

#369415 szotyi

ma oti a büdös kisfiú..kézenfoghatná molly barátját és bűzölöghetnének együtt

a kezemen ülök és az orrommal írom a sorokat...

Re: nincs cím

#369412 Csilla76 Előzmény: #369384

én nem értettem tegnap magamat..miért shortolom, mikor olyan drága ez a hati? ma is inkább lezárom mindjárt és csak mozizok.

#369405 BudFox Előzmény: #369394

tudom hogy felfele néz ki...meglátjuk..megpróbáljuk. talán lefele megy..túl egyszerű lenne ha felfele menne most is. mert mindenki azt írja.

#369401 BudFox Előzmény: #369394

tudom hogy felfele néz ki...meglátjuk..megpróbáljuk. talán lefele megy..túl egyszerű lenne ha felfele menne most is. mert mindenki azt írja.

#369398 Hathor Előzmény: #369394

Még egy sor, ritkán személyeskedünk, de akitől várnak hsz-t annak valami okot kell írni éppen miért nem ír, ezt sem itt szeretném megtenni, hanem dumcsiba mindjárt írok egy két sort a nővérem állapotáról, mert kérdezték priviben kedves kollegák innen a topikból.

Köszi az együttérzést a tegnapi hsz.ekre, nem tudtam már válaszolni.

#369394 Hathor Előzmény: #369388

Sziasztok,

az átlag gondolom lejjebb ,-)

Reméljük BATMAN beijeszt, elég drága ez a hati ilyen magasságban venni bukókból..

visszatesztet vártunk a meredek 90fokos emelkedésre, figyelni kell nagyon a napokban, ma EKB kamatdöntő és utána komment, államháztartási hiány nem tudom mikor jön ki. Szép lenne egy átölelő gyertya estére, de a piac techinikailag felfele néz ki (még), hozzátszem.

#369371 Csilla76 Előzmény: #369360

sálálá, beshortoltam fujj rosz kislány 24817ről.

saját magam hülye faktora vagyok,hogy elhatároztam, idén többet longolok, pont egy ilyen jó lehetőségbe nyúltam mellé...