Nem figyelem Herceg.
Nem figyelem Herceg.
danubiust figyeled még?
Matgab megkaptam, amit küldtél.
Muhahahaha.
nem a cégértékkel van a gond, hanem az ország, deviza kockázattal, ami párosul, hogy a tőke kiáramlik a részvénypiacokból, alapok hatalmas tőkéket vontak ki és még nincs itt az idő, hogy visszahozzák. Persze Barclays megjelenése pozitív.
amint azt leírtam igen.
A Richter 25%-át lehet megszerezni egyszerre alig kell felárat fizetnie érte.
A gyenge forint elvileg brutálisan jó eredményt kellene hozzon.
A sertésinfluenzéból és egyéb marhaságokból is profitálhatnak.
Jó a menedzsment.
Nem is értem ezt a 30k-s árfolyamot, fundamentálisan legalább 50k-nál kéne, hogy legyen, mint csúcskorában volt, hiszen most sokkal kedvezőbbek a lehetőségei a tartósan gyenge árf mellett.
Az orosz piac kockázata mondjuk megnőtt, ergo ez jelenthet diszkonfaktort.
Az állam igazából nem akar semmilyen értéket megtartani, meg azzal macerálódni hogy van valamije egyáltalán.
Szóval nem is a kötvénystory most az érdekes, hanem hogy legalább 2 alap jelent meg +5%-os részvényesként, tehát ha valaki egyszer fel akarja vásárolni anank nagy prémiumárat kell majd fizetnie, addig meg amíg jó a menedzsment (ők voltak az egyetlenek, akik 230-as HUF-nál már azt mondták, hogy inkáb nem fedeznek, viszont berakták az összes lóvéjukat EUR betétbe), addig ez valódi érték lesz.
A magyar jövő szempontjából (ha egyszer végre nemzeti kormányunk lesz) meg a gyógyszeripar lehet a húzóágazat. Itt nem össze kell csavarozni a kész alkatrészeket, itt lehet kutatni , fejleszteni, és megvannak mind az alapok, mind a kapcsolatok, mind az orvoskutatás, mind a kórházak (egyelőre).
Tehát a mezőgazd mellett az egyetlen olyan terület, ahol viszonylag könnyen óriásberuházások nélkül egy magasan kvalifikált iparban értéket teremthetnénk...
értem Én a kötvényes bulit, de Te erre reális esélyt látsz?
egyelőre semmit...Megdöbbenten figyelem a Richtert és ülök a kezeimen (már többször majdnem eladtam, de most megfogadtam magamnak, hogy amíg nem nyerek egy nagyon tisztességeset addig nem adok el egyet sem...céláram 40k (na jó 36-nál már gondolkodnék egykicsit)
köldtem privátot.
itt a mester és egész topik kivirult :)
Ha lesz reklám bannerünk hivatkozások között ott lesz Ő is :)
én is örülök, hogy itt vagy matgab :)
lassan tényleg nem lesz értelme a pf-re menni :)))
Ááá dehogy...csak olyan akiben vakon megbízunk....az ellentettjében.
Én még nem ismerem Matgabot, de látom, hogy nagyon örültök a felbukkanásának. Netán ő egy bevált kontraindikátor? :-)
de jó, végre nem kell a pf-et nézegetni a tuti infóért =)