Most olvasom odaát,hogy csökkent a júniusi hatik száma. Azért ekkora BUX emelkedés mellett ilyen mínusz. VICC
Most olvasom odaát,hogy csökkent a júniusi hatik száma. Azért ekkora BUX emelkedés mellett ilyen mínusz. VICC
nem magát a műsort védik, hanem a rádióhálózatát
plö riadó esetén simán lefoglalják aztán rákosi onnan beszél majd a néphez ĐĐĐĐ
ilyen a magyar rádió is, meg a köztévé
de az állami ugyi
sláger rádió zrt? nemzetbiztonsági érdek? oh, de fontos cég ez...
vajon most mivel foglalkozik?
ez vmi formaság lehet, csak nem tudom mihez kell.
A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének KE-III-176/2011. számú határozata a Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zrt. számára védelmi terv engedélyezése tárgyában
A Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1011 Budapest, Fő u. 14.) mint kibocsátó által a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39., a továbbiakban: Felügyelet) 2011. március 7-én benyújtott kérelemre indult eljárásban a Felügyelet elnökének felhatalmazása alapján az alábbi
h a t á r o z a t o t
hozom:
Jóváhagyom a Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság által kibocsátott részvények védelmi tervét.
A Felügyelet eljárása során eljárási költség nem merült fel.
I n d o k o l á s
A részvények védelmi tervét a Magyar Köztársaság Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Szakértői Intézetének 4302/0. számú szakvéleménye alapján hagytam jóvá.
A határozatot a 98/1995. (VIII. 24.) Korm. rendelet 4. § (3) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, valamint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéről szóló 2010. évi CLVIII. törvény 4. § (1) bekezdése h) pontjában biztosított hatáskörben eljárva hoztam meg.
Tekintettel arra, hogy a kérelemnek teljes egészében helyt adtam, a határozat részletes indokolását és a jogorvoslatról való tájékoztatást a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 72. § (4) bekezdése a) pontja alapján mellőztem.
Budapest, 2011. március 30.
nemzet biztonsági határozat
mely szerint a céget nem vásárolható fel idegen tulajdonos
és nemzetbiztonsági érdek miatt felvásárlás elöl megvédi
"Jóváhagyom a Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság által kibocsátott részvények védelmi tervét."
mi ez a védelmi terv?
Nem tudom sajnos.
Valaki szólhatna nekik, lenne egy jelöltem számukra. :D
a bp-i elektronikus jegyrendszerben nem lehet érdekelt az econet?
Nem tudom mi lehet a háttérben amire így mozog. Vkik nagyon dobálják, vagy fene tudja, elég átláthatatlan egy cég.
70 fölé megy nemsokára, de csak névérték emelés után. :(
Remélem, az 500 kitart és nem esik el (májusig), mire remélhetőleg kivághatom belőle az utolsó darabot is nyerő terhére.
Ha megnézed az elmult 10 évet,akkor látszik,hogy ha bement 70 alá,akkor éveket is eltöltött arrafelé.....menjen vissza 70 ft fölé,akkor megváltozik az én hozzáállásom is....
Több mint 1 mill papír apránként .És hatin is van már kötés
elég nagy forgalommal esik, azért itt 64-en van vevő is, hacsak nem vkik játszogatnak egyet, aztán saját maguknak adják veszik. :)
Minimális db-om van, de azért akik ebben komoly tétellel benne vannak nem egy idegnyugtató ez a viselkedés.
Nagyot esett jó piaci hangulatban 90 környékéről majd 30% esés.