Regisztráció Elfelejtett jelszó

ECONETka

Most olvasom odaát,hogy …

#369165 zeeh_

Most olvasom odaát,hogy csökkent a júniusi hatik száma. Azért ekkora BUX emelkedés mellett ilyen mínusz. VICC

Re: ezmiez?

#369156 macika Előzmény: #369155

nem magát a műsort védik, hanem a rádióhálózatát

plö riadó esetén simán lefoglalják aztán rákosi onnan beszél majd a néphez ĐĐĐĐ

ilyen a magyar rádió is, meg a köztévé

de az állami ugyi

#369155 Zotya32 Előzmény: #369153

sláger rádió zrt? nemzetbiztonsági érdek? oh, de fontos cég ez...

vajon most mivel foglalkozik?

#369154 Zotya32 Előzmény: #369150

ez vmi formaság lehet, csak nem tudom mihez kell.

A Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletének KE-III-176/2011. számú határozata a Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zrt. számára védelmi terv engedélyezése tárgyában

A Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság (székhelye: 1011 Budapest, Fő u. 14.) mint kibocsátó által a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéhez (székhelye: 1013 Budapest, Krisztina krt. 39., a továbbiakban: Felügyelet) 2011. március 7-én benyújtott kérelemre indult eljárásban a Felügyelet elnökének felhatalmazása alapján az alábbi

h a t á r o z a t o t

hozom:

Jóváhagyom a Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság által kibocsátott részvények védelmi tervét.

A Felügyelet eljárása során eljárási költség nem merült fel.

I n d o k o l á s

A részvények védelmi tervét a Magyar Köztársaság Nemzetbiztonsági Szakszolgálat Szakértői Intézetének 4302/0. számú szakvéleménye alapján hagytam jóvá.

A határozatot a 98/1995. (VIII. 24.) Korm. rendelet 4. § (3) bekezdésében foglalt felhatalmazás alapján, valamint a Pénzügyi Szervezetek Állami Felügyeletéről szóló 2010. évi CLVIII. törvény 4. § (1) bekezdése h) pontjában biztosított hatáskörben eljárva hoztam meg.

Tekintettel arra, hogy a kérelemnek teljes egészében helyt adtam, a határozat részletes indokolását és a jogorvoslatról való tájékoztatást a közigazgatási hatósági eljárás és szolgáltatás általános szabályairól szóló 2004. évi CXL. törvény 72. § (4) bekezdése a) pontja alapján mellőztem.

Budapest, 2011. március 30.

#369153 macika Előzmény: #369149

nemzet biztonsági határozat

mely szerint a céget nem vásárolható fel idegen tulajdonos

és nemzetbiztonsági érdek miatt felvásárlás elöl megvédi

#369149 Zotya32 Előzmény: #369146

"Jóváhagyom a Sláger Rádió Műsorszolgáltató Zártkörűen Működő Részvénytársaság által kibocsátott részvények védelmi tervét."

mi ez a védelmi terv?

Re: Megegyezik a Sziget Tarlóssal - itt vannak a részletek

#369027 Princ Előzmény: #369022

a bp-i elektronikus jegyrendszerben nem lehet érdekelt az econet?

#369022 banyaiz Előzmény: #369019

Nem tudom mi lehet a háttérben amire így mozog. Vkik nagyon dobálják, vagy fene tudja, elég átláthatatlan egy cég.

#369021 zeeh_ Előzmény: #369019

70 fölé megy nemsokára, de csak névérték emelés után. :(

Remélem, az 500 kitart és nem esik el (májusig), mire remélhetőleg kivághatom belőle az utolsó darabot is nyerő terhére.

#369019 Hibaz Előzmény: #369017

Ha megnézed az elmult 10 évet,akkor látszik,hogy ha bement 70 alá,akkor éveket is eltöltött arrafelé.....menjen vissza 70 ft fölé,akkor megváltozik az én hozzáállásom is....

#369017 banyaiz Előzmény: #369005

elég nagy forgalommal esik, azért itt 64-en van vevő is, hacsak nem vkik játszogatnak egyet, aztán saját maguknak adják veszik. :)

Minimális db-om van, de azért akik ebben komoly tétellel benne vannak nem egy idegnyugtató ez a viselkedés.

Nagyot esett jó piaci hangulatban 90 környékéről majd 30% esés.