Viccesek a fiúk odakint.
:))
Nem kell neki sokáig. Ázsiai kollégák készítik a terepet audjpy utolsó ellenállás töréssel :) :(
Még ausztrál tőzsde is becsatlakozik az ellenállás törésével, aztán utána nem tom mi a f*sz lesz.
Virít a carry újra.
szegény berni biztos szarul alszik majd.
"Nagy prémiumokat kaptak annak a vállalatnak a vezetői, amely cég tavaly a Mexikói-öbölben bekövetkezett olajkitörés egyik fő okozója volt - derült ki hétfőn a katasztrófa kivizsgálására alakult amerikai elnöki bizottság vezetőjének szavaiból."
"A cégvezetők az indoklás szerint azért kaptak prémiumot, mert az volt "a vállalat történetében a legjobb év biztonsági szempontból". "
http://penzcsinalok.transindex.ro/hir/5896
Hogy nem ég le a bőr a képükről.
áááá piros-zöld??:)
Szép nagyra sikerült már most is fújni,15% ra lehetünk ATH tól..a mai napot pedig pénzt,időt és energiát nem kímélve úgy tűnik sikerül pirosban zárnunk :D
Úgy értem ez egy sokáig fújódó lufi lesz, mire újra kipukkad.
Hosszú ideig tartó tömés :D
Ha tudsz rá stop-ot tenni, már nem tömtek ki...
Itt vagyunk a semmi közepén ath és az hónapokkal ezelőtt áttört fal között.
Egy senki által nem várt katasztrófa tudta megriogatni a piacokat, az is csak 2 hétre. Sztem egy ilyen hír senkit sem izgat fel különösebben :) Ebből sztem egy hosszú időn át zajló tömés lesz, és majd annak a csúcsán jöhet komolyabb esés :(
Evickélnek, repesztenek felfelé. A gmc fogyasztása miatt nem aggódnak legfeljebb lebombáznak egy olajtermelő országot.
A cikk rávilágít egy valós problémára: http://www.portfolio.hu/befektetesi_alapok/kulfoldi_alapok/nincs_ido_a_keslekedesre_figyelmeztet_a_sztarkozgazdasz.147628.html
Persze az nem hat meg senkit.
ma meg itt evickélnek enyhe pluszban...Ejnye bejnye...Cunami óta 85 pontot jöttek fel..fittyet hányunk a világra , vagy mi ?
olaj meg közbe 108 dollár...lassan drága lesz tankolni a GMC terepjárókat :D
Mai lengyel kamatemelésre megtépték a zlotyit. Japán jent ütik. Mi ez, ha nem a carry trade újraindulása!
Ki8se kellet volna nyitniuk ma
A korrekció korrekciójára gondolt:-) és még annak is lehet korrekciója