Regisztráció Elfelejtett jelszó

matgab részvényei

Re: nincs cím

#39888 Kissherceg Előzmény: #39884

nem a cégértékkel van a gond, hanem az ország, deviza kockázattal, ami párosul, hogy a tőke kiáramlik a részvénypiacokból, alapok hatalmas tőkéket vontak ki és még nincs itt az idő, hogy visszahozzák. Persze Barclays megjelenése pozitív.

#39884 matgab Előzmény: #39779

amint azt leírtam igen.

A Richter 25%-át lehet megszerezni egyszerre alig kell felárat fizetnie érte.

A gyenge forint elvileg brutálisan jó eredményt kellene hozzon.

A sertésinfluenzéból és egyéb marhaságokból is profitálhatnak.

Jó a menedzsment.

Nem is értem ezt a 30k-s árfolyamot, fundamentálisan legalább 50k-nál kéne, hogy legyen, mint csúcskorában volt, hiszen most sokkal kedvezőbbek a lehetőségei a tartósan gyenge árf mellett.

Az orosz piac kockázata mondjuk megnőtt, ergo ez jelenthet diszkonfaktort.

Az állam igazából nem akar semmilyen értéket megtartani, meg azzal macerálódni hogy van valamije egyáltalán.

Szóval nem is a kötvénystory most az érdekes, hanem hogy legalább 2 alap jelent meg +5%-os részvényesként, tehát ha valaki egyszer fel akarja vásárolni anank nagy prémiumárat kell majd fizetnie, addig meg amíg jó a menedzsment (ők voltak az egyetlenek, akik 230-as HUF-nál már azt mondták, hogy inkáb nem fedeznek, viszont berakták az összes lóvéjukat EUR betétbe), addig ez valódi érték lesz.

A magyar jövő szempontjából (ha egyszer végre nemzeti kormányunk lesz) meg a gyógyszeripar lehet a húzóágazat. Itt nem össze kell csavarozni a kész alkatrészeket, itt lehet kutatni , fejleszteni, és megvannak mind az alapok, mind a kapcsolatok, mind az orvoskutatás, mind a kórházak (egyelőre).

Tehát a mezőgazd mellett az egyetlen olyan terület, ahol viszonylag könnyen óriásberuházások nélkül egy magasan kvalifikált iparban értéket teremthetnénk...

#39771 matgab Előzmény: #39680

egyelőre semmit...Megdöbbenten figyelem a Richtert és ülök a kezeimen (már többször majdnem eladtam, de most megfogadtam magamnak, hogy amíg nem nyerek egy nagyon tisztességeset addig nem adok el egyet sem...céláram 40k (na jó 36-nál már gondolkodnék egykicsit)

#37017 Kissherceg Előzmény: #36925

itt a mester és egész topik kivirult :)

Ha lesz reklám bannerünk hivatkozások között ott lesz Ő is :)

én is örülök, hogy itt v…

#36925 Chaby

én is örülök, hogy itt vagy matgab :)

lassan tényleg nem lesz értelme a pf-re menni :)))

No, akkor ezentúl én is …

#36843 Csusza

No, akkor ezentúl én is figyelem őt! :-)

Re: köszönöm

#36835 Csusza Előzmény: #36832

Én még nem ismerem Matgabot, de látom, hogy nagyon örültök a felbukkanásának. Netán ő egy bevált kontraindikátor? :-)

matgab ha te nem lennél …

#36825 Kardj

matgab ha te nem lennél mi lenne a világpiaccal :) :)