na, kicsit nem figyelek oda, és beadjátok...)))
Elég volt, ebből, most meg kell venni....!!!
na, kicsit nem figyelek oda, és beadjátok...)))
Elég volt, ebből, most meg kell venni....!!!
Naposon van egy fejváll annak a célára 1580 ha már mindenkép célárat akarsz:-)
Hetesen massziv trend megy régóta egyszóval gyönyörű a csartja( longos szemmel:-)
szvsz szépen trendelget felfelé, a meddig azt nem néztem szvsz én nem is nagyon próbálom belőni meddig, megy mig megy
Azt nem, régóta tartogatom.....igazából az érdekelt volna, hogy mennyi lehet még benne.
Ha azt mondod jól fest....mehet még, vagy shortra fest jól?
:))
Szerk, bővitésen gondolkodnék...
remekul fest, a beszállót lekésted szvsz
Uraim.
Érdeklődnék ismét, hogy technikailag hogy néz ki ez a termék?
Van benne még kraft, esetleg?
Köszönöm!
:)))
égszakadás, földindulás...
Kicsit korrigál, remélem nem fordul le.....
Arany lelkem, de szeretem...))
Ez valóban menetel, nem kicsit...:))
Tetszik!
:))
Lövésem nincs, és ez csak egy fibo szint. Már korábban is kérdeztem másik topikban, hogy korábban nem ismert tartományokban járó eszközöket TA alapon mivel lehet elemezni?
Uhh, az nem rossz...:))
Időtáv?
lehet egyáltalán TA alapon ellenállást találni egy ath-ra futkozó eszköznél?
Fibot szoktam rátenni az elmúlt 3 évtizedre. 1980-1999 közötti időszak 161,8-as fibóját 1315-nél leküzdötte, visszatesztelte az elmúlt fél évben. Ha tartós lesz a mai ATH, akkor a fibo szerint szerintem 1971 körülig futhat.
azt szeretjük...:)
a következő ellenállása merre van?
Köszönöm!
Új csúcson....
Ah, már látom:
A vártnál összességében kedvezőbb amerikai munkaerőpiaci adatok tovább mérséklik annak esélyét, hogy az amerikai jegybank nyártól esetleg az alternatív monetáris élénkítés újabb körét indítsa el (QE3), ez pedig a dollár erősíti, ami lefelé hajtja az arany árát is. A vezető részvényindexek kis emelkedéssel reagáltak, hiszen a QE3 növekvő esélyű elmaradása nem minden piaci szereplő számára jó hír. Eddig a részvénypiacokat az amerikai gazdaság erősödése mellett nagyrészt a pénznyomtatás likviditásélénkítő hatása hajtotta.