Arany lelkem, de szeretem...))
Ez valóban menetel, nem kicsit...:))
Tetszik!
:))
Arany lelkem, de szeretem...))
Ez valóban menetel, nem kicsit...:))
Tetszik!
:))
Lövésem nincs, és ez csak egy fibo szint. Már korábban is kérdeztem másik topikban, hogy korábban nem ismert tartományokban járó eszközöket TA alapon mivel lehet elemezni?
Uhh, az nem rossz...:))
Időtáv?
lehet egyáltalán TA alapon ellenállást találni egy ath-ra futkozó eszköznél?
Fibot szoktam rátenni az elmúlt 3 évtizedre. 1980-1999 közötti időszak 161,8-as fibóját 1315-nél leküzdötte, visszatesztelte az elmúlt fél évben. Ha tartós lesz a mai ATH, akkor a fibo szerint szerintem 1971 körülig futhat.
azt szeretjük...:)
a következő ellenállása merre van?
Köszönöm!
Új csúcson....
Ah, már látom:
A vártnál összességében kedvezőbb amerikai munkaerőpiaci adatok tovább mérséklik annak esélyét, hogy az amerikai jegybank nyártól esetleg az alternatív monetáris élénkítés újabb körét indítsa el (QE3), ez pedig a dollár erősíti, ami lefelé hajtja az arany árát is. A vezető részvényindexek kis emelkedéssel reagáltak, hiszen a QE3 növekvő esélyű elmaradása nem minden piaci szereplő számára jó hír. Eddig a részvénypiacokat az amerikai gazdaság erősödése mellett nagyrészt a pénznyomtatás likviditásélénkítő hatása hajtotta.
Ezt meg mi lelte?
remélhetőleg zárta, mert sokáig nem örülhet, szerintem....
50 előtt szépen visszafordult egyelőre, Ibiza örülhet. :)
szépen rángatják....
Demján Sándor erősíti jelenlétét a fizikai arany üzletben, a Solar Capital Gold társaságon keresztül jelentős külföldi terjeszkedést tervez a befektetési arany területén még fejletlen kelet-európai területeken.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=477293&place=kepnelkulivezeto4
Nem gondoltam volna, hogy ma is beesik ath alá.
De hát nincs mit tenni, maradt reggel egy 1,5$-os rés, amit be kellett tölteni :) Még H4-en is. Most már mehet új csúcsra :)
tudnátok segíteni ezt tisztába tenni? :)
aranyban az 10 pip spread, ezüst 50?