15percesen S&P futi oldalazása, a sávban.
kb ugyanez egy rövid összefoglalóban magyarul:
Én inkább arra vezetném vissza, hogy ezek már azt hiszik mindenhatók, nekik mindent lehet...
Az ilyen annyira szánalmas. Nem hiszem el, hogy nem tudják okosabban csinálni az ilyet.
Én pl, az ilyet tuti egy régi régi ismerőssel csináltatnám titokba, aztán osztozunk a nyereségen. Hihetetlen egyesek amatőrizmusa...
"Váratlanul visszavonult Warren Buffett utódjelöltje, miután kiderült, olyan részvényeket vásárolt, amelyekre később a Berkshire Hathaway ajánlatot tett. A botrány az amerikai címlapokra került, a Berkshire részvényei lefelé indultak a tőzsdén."
"A lemondás az érintettek közlése szerint nincs összefüggésben az üggyel, Sokol állítólag családi üzleteivel szeretne a jövőben foglalkozni, s Buffett is kiállt nyilvánosan menedzsere mellett, mondván, nem érzi, hogy bármilyen törvénysértés történt volna."
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=478371
Á, dehogy, nem történt ott semmi. :)
másik adat is xar lett...gyári megrendelések estek 3.4 % -al..nehogy már erre emlkedjenek...röhejes.
ma még biztos tart a fed pénze...nézd csak mit művelnek már megint.. :D
hát innen nagy zakó..abban én is benne vagyok akkor :-))
péntek meg úgyis az esés napja...
En lefele varom, foleg az uccso adat lattan.
Persze, ezeknek keves eselyuk van 600 mrd dollarral szemben. Csak gondoltam leirom. :)
Viszont az előző csúcs magasságában vagyunk azért egy emberesebb zakó járna most...vagy mostanság elsőre kiveszik az előzőt? Emlékszem régen többször kellett nekifutni fel és le is :D
Pontosan, majd ha eljutunk oda, hogy nyomdafestéket sem tűr a dolog:)))
Kolléga szerint elfogyott már a pénz a FED -nél..szerintem meg nem..amig van még nyomdafesték addig nincs nagy baj...az előző 600 milliárd dollár is elfogyott már egyszer...azátn bejelentették hogy van egy másik 600 mrd dolláros csomag...
addig húzzák amig csak lehet.
audjpy nagyon nem bír magával még 1000 pip ralli után sem. Ha a hetet bullosan zárja, akkor lehet megágyaz egy rv piaci rallihoz és új sp, dji csúcshoz.
lollller, aszittem már a csajsziról találtál :)
Egyébként a fószer szerintem egy hétköznapi fickó, akit bábnak odaültettek.
itt a feleségével (aki 25 évvel fiatalabb nála állítólag)
http://www.historyguy.com/american_history/Ben_and_Anna_Bernanke.jpg
Annak a csajnak s csak megszületni volt nehéz. Talán majd a következő életemben nekem is sikerül ilyen családba születnem :)
Micsoda ötletek, ezen most jót nevettem vizuális típus vagyok.
Szotyi: inkább a halál. :)