cöcö, van az a pénz
;-)
ba', tudtátok, hogy Ben Shalom Bernanki-nek hívják a fószert? Nem is zsidó :)
Amúgy van remény, nem kell Börnit dugni: "Allyssa Gale Bernanke was born on June 21, 1986"
sajna képet nem találtam róla, de a kora alapján, és mivel a Börnike lánya, így látatlanba is szúrnám az infókért cserébe. Vacsoránál meg lehetne ereszteni a kérdést Börni apósnak:
"- Te tesó, mikor kezditek a Q84-et? És mikor lesz újra naked short? Tudod a lányodat már láttam naked-en, de vagy 20 éve nem lehetett egy jót shortolni."
Kérdés meddig lesz erejük visszafordulni...
"Ha tudatos, akkor ..... nem tudom, van Börninek lánya? Őt kéne d*gnod ahhoz, hogy megtudd. Vagy magát Börnit. "
Lánya esetleg szóbajöhet , de annyi pénz nincs a világon, hogy Börnit is elvállaljam. :)
Valahol beleütköznek majd a falba, de hol megjósolhatatlan, Nasdaq lufinál is mindenki azt találgatta hová megy ez még aztán utána ment még 1-2 ezer pontot. Kamatemelés kicsit le fogja hűteni őket egy darabig, de azt kiheverik utána hová szabadulnak el az meredek lehet vsz.
"Ezeket mi fogja megállítani?"
Ha majd újra visszaállítják a naked short lehetőségét.
Kérdés, hogy legutóbb egy rossz döntés volt a visszaállítása, vagy tudatos?
Ha rossz döntés, akkor többet nem lesz esés (Csak vicc volt....
Vagy mégsem? :) )
Ha tudatos, akkor ..... nem tudom, van Börninek lánya? Őt kéne d*gnod ahhoz, hogy megtudd. Vagy magát Börnit.
Ezeket mi fogja megállítani? Bernanke esetleg, persze ő még nem szándékozik, vagy egy terrortámadás rövid időre, esetleg ami Japánban történt , ha pl Los Angelesben lenne. Az látszik, hogy távolabbi eseményekre nagyon nem pörögnek. Arab világ forrong, fél Japán összedől , portugálok lassan kimúlnak, 1-2 hetes korrekcióra volt elég. Nincs ez az atomerőmű vsz még 1290 alá se nagyon estek volna. Így nagy nehezen paráztak egyet kb 2-3 napig.
Lyonell remélem időben kiugrott még shortból.
lefordultak a szent szintről..
ma nem lett meg
akkor síma ügy, szerintem...))
most 12,367. napi max: 12,383 napi min. 12,280 :)
no, no, nem véletlenül kérdeztem..:))
Vakon vagyok, 22.00-ig...))
mostansag nem jatszotak a regi lemezt
miszerint kezdesbe jo nagy minusz lefele, aztan a vegere ( mikor eu bezar) 0 ba v vastag nyerobe huzni...
ugy latszik most ez megy,
mar a gyj szezonra gyurnak
még van egy félórájuk... de akkor sem hiszem, hogy ma meglesz az éves csúcs... 12,391...
óraállítás volt :))))
ma mar nem, talan holnap,
(12,367.00)
azert szepet mentek ma is ( meg daxli is)
dow, 12391 volt, japán előtt a teteje.
Meg lesz ma?
újra, mert nem volt jó a link:
http://www.global-financial-crisis.org/wp-content/uploads/2009/07/Ben-Bernanke-Money.jpg
majd olyan képet is tegyél be börniről :)
http://www.global-financial-crisis.org/wp-content/uploads/2009/07/Ben-Bernanke-Money.jpg