Én már egy jó ideje várom, h a Matávom visszakapaszkodjon, abból nem veszek motort.. :-)
Én már egy jó ideje várom, h a Matávom visszakapaszkodjon, abból nem veszek motort.. :-)
Van drágább is, meg ma zártam otiban a 5380-6183-ig longomat! :)
Én egy grt Michelin Pilot Road-ra alkudtam meg, jó áron, most a szállítót hajtom, mert cserés a jelenlegi. Mezt Z6 az yo, de nem occsos..
Üdv!
Fenn vannak az új Metz Z6-osok a mocin!! :)
Hétfőn hoztam el, de az orkán miatt nem tudtam "tesztelni". Mondjuk már beborítani is könnyebb mint a régi kockásra kopott gumimat!
Megjött az új sisakom. Kissé zajosabb, de felnyitva sokkal jobban érvényesül a V4 hang! :-)
Köszi szépen:-) Most még nem valószínű, de remélem a közeljövőben összejön! Ha netán Tolna, Somogy, Baranya felé készültök üzenj.
VFR már nagyon izgul:-)
Vasárnap tartunk egy topiktalit az Indexes topiklakókkal, de az Pest környék lesz..
http://forum.index.hu/Article/showArticle?t=9001951&la=99052636
Vasárnap valaki megküldi a vasat? Mi az asszonnyal akarunk egyet kerülni délután. Ha valaki gondolja találkozhatunk, vagy csatlakozhatunk a lényeg, hogy guruljunk:-)
szerk: Mi Szekszárdról indulunk ebéd után
gondolom ilyened csak van hozzá
http://motorsport.wplanet.hu/tajekoztatok/scarabeo_50_2t.pdf
ebben benne van minden világosan
szerintem cseréld ki az aksit, oszt kész
nem kell túlspillázni a dolgokat, alig ment a gép
max a fékolaj cserét érdemes megcsináltatni 1x
folyadékszínteket ellenőrizni, oszt hadmenjen
1 szívás lehet, ha a keverékolaj belekötött a porlasztóba, akkor nem fog beindulni
azt kitakarítani nem egyszerű
:-)
Hát igen.... Az én MZ-mből indultam ki. Amikor 3 évig állt üres tankkal... Na ott nem kellett a karbit pucolni, bezzeg a tank!!!
Azóta is dupla szűrőm van a benzinslagon:-)
A gyertyát kiveszed, elmész egy motoros boltba, ( kistarcsa, a gumis után, a jobb oldalon), ott biztos adnak bele valót.
én is ott vettem
Ennek a robogónak már műa. tankja van - ha jól tudom.
;)
Ha már az is látványosan korrodálódik, akkor az a kínai kémia csodája ...
Ha tele lesz szutyokkal, 1-2 ezer km használttal, akkor az meg a magyar benzinkutaké ...
:)
Ha nem, akkor a benzintank korrodálódik és az lesz tele szutyokkal...
:-)
Ha igen, akkor azóta gyönyörü lerakódást hagyott maga után a karbiban ...
;)
Nem csak van egy robogóm, amit nem hoztam 3éve elő, pedig elég újszerű :)
Aprilia Scarabeo 50ccm.. nem tartozom a mototrosk közés sajna, elég a robogó nekem a városba bejutni gyorsan, ezzel is repesztek 70-80körül, rövid nadrágban, polóban :)
Kétütemű robesznál olajszűrő általában nem van,így egy gonddal kevesebb,de szervízkönyvet nézd át azért...abban benne van hogy milyen olajat célszerű blokkba tölteni és mi ajánlott a keverékolajozáshoz,nem kell feltétlen ragaszkodni a márkához a viszkozitás és API besorolás a mérvadó,gyertyát ha kiveszed rajta kell lennie a típusnak és sztem kb annyira férsz hozzá hogy ne tudd megtépni..
Köszi felajánlásod, mondanám hogy élnék a segítséggel, de könyvét megnéztem amit Ricsi felrakott, ott van leírás a leeresztésekről, aksit mindenképpen veszek.
Rá kéne már magam venni a karbantartásra :)
ahhoz olajat, aksit, gyertyát kell vennem, meg tartályba benzint.
Gyertyát nem tudom milyen kell, olajat majd csak csak, aksit megnézem milyen van benne..
Még egy amatőr kérdés.. nem volt szó olajszürőről, gondolom az is van, akkor azt is kell cserélni.
Ahogy olvastam a könyvben a kékeket nem lenne rossz ellenőrizni, illetve fékolajat cserélni. :))
Meg valami olyasmit is olvastam, hogy 20N. nyomatékkal kell gyertyát meghúzni, azt nem tudom mennyi. Gondolom meghúza az emebr, de nem bika keményen, de azért jó erővel.
lecke feladva..