Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

USA részvények

Re: SP futi

#366792 ikszf Előzmény: #366774

én justin bieber rajongó, ő legalább ott van a top50 legnépszerűbb nő között :DD

#366789 Waszeitung Előzmény: #366774

Nem atyám...bár tudom hogy vétkezem :D

Ezek egyhülyék,elsőre átvisszük a múltkori csúcsot?

#366695 Waszeitung Előzmény: #366395

Espé némileg lemaradt Dowhoz képest,utóbbinak elég lenne 60 pont hogy új csúcsra menjen,vajon meglesz ma a gyökereknek vagy kell hozzá pár nap?

#366384 Csokigyáros Előzmény: #366336

ha megnyugodnak a piacok... és már az összes shortos kiábrándul... és új csúcsokra (éves, történelmi?) mennek az indexek... ki tudja ezt? figyelj és széllel szembe ne pisilj! tudod mi lesz a vége :)))

#366324 Csokigyáros Előzmény: #366195

Bud.. mióta mondjuk... tudjuk... mégsem játsszuk meg... kimaradunk a jóból.... de legalább ne értetlenkedjünk addig, amíg nem indul meg a kivonás, vagy áll le a pénzpumpa... addig minek reménykedni... mit akarsz volt már háború, földrengés, cunami, stb... ne kisértsük a sorsot... partvonal vagy long... shortot csak akkor, ha elfogy a pénz... VETTED??? :)

Re: walmart

#366286 BudFox Előzmény: #366284

Hát , ha lesz belőle valami akkor tényleg komoly dolog...kíváncsian várom. esküdtszék dönt.

Why doesn't General Electric pay taxes?

#366252 Netmaster

"The largest corporation in America paid precisely zero dollars in taxes to the government last year. Despite making $14.2 billion in profits, General Electric managed to exploit legal loopholes and tax breaks to avoid paying any corporate tax in the U.S., reports David Kocieniewski at The New York Times. In fact, GE was able to claim a tax benefit of $3.2 billion in 2010. GE's extraordinary success at avoiding taxes comes courtesy of an "aggressive strategy that mixes fierce lobbying for tax breaks and innovative accounting that enables it to concentrate its profits offshore," says Kocieniewski."

http://theweek.com/article/index/213590/why-doesnt-general-electric-pay-taxes

http://napifix.tumblr.com/post/4179916314/a-gaz-multi-a-ge-egy-cent-adot-nem-fizet-amerikaban

#366195 BudFox Előzmény: #366006

rendesen meg vannak huzatva ma is...mi a fenének kell megtépni ha egyszer rossza dat van...nem értem...

pénz az úr...húzni ameddig csak lehet.

#366006 Lovax Előzmény: #365954

Megmenekültem az oszlopszentségtől, 4 pontot esett 1308-ról.

Tegnapi bukta kis része visszajött - ebbe persze nem mertem beleállni 5 kontival.

Akit megéget a gyufa, a zseblámpától is félni fog. :D

SP futi

#365953 Lovax

B+ éjszaka vissza is mászott, hamarosan teszteli vissza az este letört 50 órás SMA-t.

Ha egyből visszamegy fölé én esküszöm cölibátust fogadok és elmegyek oszlopremetének.

Ennyire azért ne járassák már a bolondját az usa piaccal a stopvadászok.