Regisztráció Elfelejtett jelszó
Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!

Auto-motor technika

Re: nincs cím

#366777 Zotya32 Előzmény: #366386

neken a heavy tools bevált... van 6 éves pólóm is, ami még mindig nem lyukas, nem tágult ki a nyaka és színe sem fakult ki teljesen, pedig színkombinációja olyan mint egy Róma-mez. :)

#366390 hosszhuszár Előzmény: #366388

Ha csavarodik mosás után, az szabás hiba, rosszul terítették az anyagot.

Ez gépi terítésnél, elő sem fordulhat, csak kézi terítésnél, ezért szinte biztos, hogy a piacról van...

Egyik szülinapomra asszony vett nekem nike cuccokat.

Én kicsit orroltam, rá, hogy miért kellett, kidobni ennyi pénzt..

Május 1, kimegyünk a gyerekekkel a ligetbe, minden manus, olyan szabcsiba volt mint én.

Mondom, mi ez, csak Én vagyok ilyen skót?

Pár napra rá kimentünk a józsira, tele ugyan azokkal a cuccokkal, mint a nike üzletben....

Már kínában sem dolgoznak éhbérért, persze azért biztos vannak még olyanok is, de 100 euro/hó alatt már nem lehet kint sem dolgozni.

GR-en volt erről egy riport....

#366388 hAliG Előzmény: #366387

Márkaboltban vettem... akkor vszínű, hogy hamisított.

Visszaviszem, oszt a fejükre húzom :)

Lehet, hogy már jobb technológiával rendelkeznek, de remélem hamarosan a népnek ott is megjönnek az igényei, és nem fogják eltűrni, hogy éhbérért dolgoztassák őket. Akarnak majd béjemvét, háváji utat, magasabb életszínvonalat és összeomlik az egész!

#366387 hosszhuszár Előzmény: #366386

Sziasztok.

Azt a pólót, hol vetted?

Márka boltban?

Ha igen, nagy valószínűséggel, a józsefvárosi piacról származik, a márka hamisított sorról, így hívják, már neve is van.

Egyébként, ha a bérmunkában gyártott termékeket nézed, legyen az bármilyen , de maradjunk a ruhánál, észre sem veszed, hogy az kínában készült.

A legmodernebb gépparkkal rendelkeznek, olyan varrási, szabási technikával, hogy itthon utánozhatatlan....

Csak egy példa, yuki, varrógépeket, pár évvel ezelőtt, itthon, és máshol sem lehetett kapni, mert kína lekötötte a kapacitásukat, viszont elárasztotta a világot, a saját gyártású varrógépeivel....

Tehát a ruhában már felzárkóztak, sőt, vezetők lettek, és ez szépen így lesz mindennel....

Én nem bánom, mert a minőségük, már sokkal jobb, hanem a legjobb, bizonyos területeken, viszont az áraik, meg töredéke a konkurenciának.

EU is fél a kinai autóktól, az utolsó kinai autó törésteszten, majdnem átment egy kinai autótípus,ezért éppen szigorítani akarják azt....

A pólót meg ne dobd ki, vidd vissza, oda, ahol vetted.

#366386 hAliG Előzmény: #366378

Szánalom...

Ha még a kínaiak minőségi terméket gyártanának, de nem, elárasztanak minket minden f.ssal..

Múltkor vettem egy fila pólót jó pénzért, nem is néztem, hogy hol gyártották (vajon hol?), egy mosás után már "el van tekeredve"! .aszom is ki a kukába. Tele van már a hócipőm.

Remélem minél hamarabb kipukkannak, öntudatára ébred a nép, és becsődöl az egész kócerájuk!

#362897 KawaBazsy Előzmény: #362883

Izé.. nekem a kabrió kéne (de nagyon), ha megvenném. Ezek azért tetszenek, mert a (számomra) uncsi limzint teszik emészthetőbbé. Ilyen kocsiba KIZÁRÓLAG akkor ülök be, ha cégautóként alám rakják (amúgy nekem 2 ülés is elég). Tehát abban az esetben nem tiltakoznék. :-)

#362883 hosszhuszár Előzmény: #362881

Szia.

Szebb mint az elődje, az biztos.

Nekem tudod, mindegy, hogy milyen, ha ajándékba kapom...))

Viszont, ha pénzt kéne adnom érte, nem kéne.

Ez a 4 ajtós coupe nem jött be nekik szerintem, határozottan kicsi hátul a láb, és fejtér...

Mondjuk nekem számít, neked nem biztos.

A kárpátban biztos ki van állítva, menj be, ülj bele, és szerintem neked is ez lenne a véleményed...