Roberrtto-nak üzenem, odaátra nem tudok írni, kitiltattam magam.
amúgy 50-nél lehet én is kivágnám már, nem érdekel a bukó. elég volt a phylaxiából. akkor csak 4 milliót kell visszagyűjtenem vhogy... netán a Barca hendiről módszerrel... :))
Roberrtto-nak üzenem, odaátra nem tudok írni, kitiltattam magam.
amúgy 50-nél lehet én is kivágnám már, nem érdekel a bukó. elég volt a phylaxiából. akkor csak 4 milliót kell visszagyűjtenem vhogy... netán a Barca hendiről módszerrel... :))
Zotya, szorítok neked...remélem elérsz valamit tényleg... mert igen sokan vesztettek igen sok pénzt itt...és ez szomorú...
kirabolták a kisbefektetőket...pedig régen ez egy egész jó kis cég volt.
és amúgy egy észrevétel, hogy miért is mi vagyunk a hülyék:
Vagyonkezelés a fő tevékenységük....
és azt is teszik...
kezelik (bezsebelik) a vagyonodat, a sajátjukként.
még nincs tervem, annyi hogy bemegyek, és megpróbálok kérni egy időpontot egy illetékeshez "kihallgatásra". Nem beadványt akarok most, hanem elmesélni a történetet, és rákérdezni mi kell ahhoz, hogy a pszáf a bét-tel, a nav-val, az ügyészséggel a rendőrséggel kiszálljon a Bocskaira és átfogó vizsgálatba kezdjen. mert ennek van csak értelme, beadványoknak semmi, az csak aktatologatás.
nem hiszem el, hogy nem lehet a keler-től, a bét-től a kereskedési és egyéb adatokat lekérni visszamenőleg.
vett ma valaki ..ép eszű ember?
sokkalom az 1,3 millió db limiten..
Egy nagy kalappal,hogy sikerrel járjatok!
A PSZÁF ezt a névérték szívatást is végig nézi ölbe tett kézzel? Csak ne lenne nekik annyira büdös a munka...
ott igen, de ha ide eljön mindenki, akkor nincs annyi biztonsági személy... :)
Civin olyat írt, hogy a kb 23 kisbüfire jutott vagy 8 biztonsági szekrény
pü veszteség pl keg szórás negyed áron az apporthoz képest.
egy nav-os bejelentést is megér, hátha az szakértők találnak vmit... :)
Nagyon aljadékok ezek, ez a húzás csak a részvényeseknek nem jó, nekik viszont nagyon.
Kreálnak 7 miliárt tőketertelékot ezzel odázzák a tőke gondjaikat is, magyarul telmelhet a cég még 7 miliárd veszteséget és nem lesz gond a saját tőke jegyzett tőke aránnyal. Illetve az új névértéken kinyomhatnak a meglévő 1miliárdos tőke mellé 19 miliárdnyi szép új rv-t.
1.1 milliárd pénzügyi vesztesége tetszik...:)hogy a rákba:)760 millió üzemi nyereség..
szépen el va itt minden könyvelve:)
Ezek rablógyilkosok, változatlan rv szám mellett csökkentik a névértékt, ezzel elérik hogy 25 ft-s névérték melett 25ft-ért lehet felvásárolni a kócerájt. Kíváncsi vagyok hogy így kell-e valakinek.
Dehogy haragszom! Remélem Te sem! Ez nem erről szól, remélem.
egyszer bárki bekattanhat... akár én is... mérlegelés kérdése az egész; mit vesztett az illető és még mit veszíthet.... milye van (család, életkörülmény, megmaradt vagyon) vagy nincs... szóval én nem aludnék nyugodtan a helyükben. láttunk már sokféle esetet a hírekben, konszolidált családapák fűrészelték le a családjukat... akkor az ilyen férgek likvidálását mi gátolja???
Remélem nem haragszol rám?
az a konszolidáltban van, ami az összes ma már nem létező cég adatait tartalmazza. Meg ez már a múlt, se visonka, se keg.... idén abból már a holdingot lófütty sem illeti meg. (ha jól gondolom)
Azt a napot én is. Nagyon remélem, hogy nem ússzák meg.