Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#366300 Zotya32 Előzmény: #366287

Roberrtto-nak üzenem, odaátra nem tudok írni, kitiltattam magam.

amúgy 50-nél lehet én is kivágnám már, nem érdekel a bukó. elég volt a phylaxiából. akkor csak 4 milliót kell visszagyűjtenem vhogy... netán a Barca hendiről módszerrel... :))

#366287 BudFox Előzmény: #366280

Zotya, szorítok neked...remélem elérsz valamit tényleg... mert igen sokan vesztettek igen sok pénzt itt...és ez szomorú...

kirabolták a kisbefektetőket...pedig régen ez egy egész jó kis cég volt.

és amúgy egy észrevétel,…

#366282 Zotya32

és amúgy egy észrevétel, hogy miért is mi vagyunk a hülyék:

Vagyonkezelés a fő tevékenységük....

és azt is teszik...

kezelik (bezsebelik) a vagyonodat, a sajátjukként.

#366280 Zotya32 Előzmény: #366277

még nincs tervem, annyi hogy bemegyek, és megpróbálok kérni egy időpontot egy illetékeshez "kihallgatásra". Nem beadványt akarok most, hanem elmesélni a történetet, és rákérdezni mi kell ahhoz, hogy a pszáf a bét-tel, a nav-val, az ügyészséggel a rendőrséggel kiszálljon a Bocskaira és átfogó vizsgálatba kezdjen. mert ennek van csak értelme, beadványoknak semmi, az csak aktatologatás.

nem hiszem el, hogy nem lehet a keler-től, a bét-től a kereskedési és egyéb adatokat lekérni visszamenőleg.

#366277 zeeh_ Előzmény: #366272

Egy nagy kalappal,hogy sikerrel járjatok!

A PSZÁF ezt a névérték szívatást is végig nézi ölbe tett kézzel? Csak ne lenne nekik annyira büdös a munka...

#366267 joepappa Előzmény: #366265

Nagyon aljadékok ezek, ez a húzás csak a részvényeseknek nem jó, nekik viszont nagyon.

Kreálnak 7 miliárt tőketertelékot ezzel odázzák a tőke gondjaikat is, magyarul telmelhet a cég még 7 miliárd veszteséget és nem lesz gond a saját tőke jegyzett tőke aránnyal. Illetve az új névértéken kinyomhatnak a meglévő 1miliárdos tőke mellé 19 miliárdnyi szép új rv-t.

#366266 Higins79 Előzmény: #366260

1.1 milliárd pénzügyi vesztesége tetszik...:)hogy a rákba:)760 millió üzemi nyereség..

szépen el va itt minden könyvelve:)

#366265 joepappa Előzmény: #366263

Ezek rablógyilkosok, változatlan rv szám mellett csökkentik a névértékt, ezzel elérik hogy 25 ft-s névérték melett 25ft-ért lehet felvásárolni a kócerájt. Kíváncsi vagyok hogy így kell-e valakinek.

#366262 Zotya32 Előzmény: #366259

egyszer bárki bekattanhat... akár én is... mérlegelés kérdése az egész; mit vesztett az illető és még mit veszíthet.... milye van (család, életkörülmény, megmaradt vagyon) vagy nincs... szóval én nem aludnék nyugodtan a helyükben. láttunk már sokféle esetet a hírekben, konszolidált családapák fűrészelték le a családjukat... akkor az ilyen férgek likvidálását mi gátolja???

#366260 Zotya32 Előzmény: #366258

az a konszolidáltban van, ami az összes ma már nem létező cég adatait tartalmazza. Meg ez már a múlt, se visonka, se keg.... idén abból már a holdingot lófütty sem illeti meg. (ha jól gondolom)