Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: lekonyultak

#365858 Lovax Előzmény: #365851

Sajnos a stop megoldotta a problémát.

Átesett kb négy támaszon, napi mélyponton zárt.

lekonyultak

#365848 Lovax

SP futiban engedett az órás 50 SMA, lekonyult az index. Nem kell valakinek 5 db júniusi lejáratú kontrakt? Akciósan adom :D

Re: nincs cím

#365527 Sumér harcos Előzmény: #365524

http://www.portfolio.hu/vallalatok/technikai_elemzes/technikai_elemzes_hogyan_tovabb.147178.html

pf elemzésben látom felfelé várják kétséget kizáróan......

pénteken estefelé már Cimballi club is szinte elvetette a shortot.....

de most beszédült azért egy kicsit olyan szintre S&P futi,ahonnan szinte két irány lehet ismét....számomra ez olyan 1300-1311....

abban biztam,mikor partvonalon hagytam magam pénteken,hogy hétfő reggelre szépen mutatakozik az irány........

ugyan messze még a nyitás:)

#365074 banyaiz Előzmény: #365071

Internetnek nagy szerepe van benne az biztos. Tulajdonképpen az igazi dráma kb 1-1,5 alatt lezajlott mondjuk 2008 ősze, 2009 év vége között. Ami azóta van az egy felfelé araszolás, néha gyors 1-2 hetes parákkal. De vmi azt súgja következő 3 év is emlékezetes eseményeket tartogat. :)

#365071 Donoo Előzmény: #365062

sztem a mostani gyors emelkedés az internetnek is köszönhető, meg hogy többen tőzsdéznek és persze a FEDnek. Az esés is sokkal gyorsabb volt különben, mint a korábbi lufidurranásoknál.

#365062 banyaiz Előzmény: #365058

Válság volt, pl 29-33-as balhé, csak azt kicsit máshogy kezelték. Vagy 2000-es évek elején nasdaq összeomlás, azt hasonlóan kezelték, de ez szerintem a méretekben és az események gyorsaságában egyedi, és pl az államadósságok megugrásában, elég sok országban történelmi csúcs. Szóval ez szerintem csemege lesz utólag is elemezni, hát még most átélni. :)