Nagyhideghegyre kirándultunk
Királyrétről van buszjárat fel az egyébként lezárt úton azzal mentünk
Ott volt 3km-re tőle a Csóványos, a Börzsöny legmagasabb csúcsa.,kihagytuk
Gyalog jöttünk le
Ennyit a kispapírok történéseiről
Nagyhideghegyre kirándultunk
Királyrétről van buszjárat fel az egyébként lezárt úton azzal mentünk
Ott volt 3km-re tőle a Csóványos, a Börzsöny legmagasabb csúcsa.,kihagytuk
Gyalog jöttünk le
Ennyit a kispapírok történéseiről
KPACK
Nem tudom mi ez, de -97,7% on van az árfolyama. 22.000-->510
Mintha 2009.10 óta nem lett volna kötés benne.
ha nyakon szúrod az biztos :)
Politikus duma :-)
Az azért jobban földobna Téged, ha bikával álmodtam volna :-)
olyat nálam sose szagolsz ki :D
Sajnos nincs az a kisbefektetői long-pozim amit mentenem kéne a macitól, ha itt az idő.
Pont politikus?
Igencsak, közel fúl-long illatodat érezni. Jól szimatolom? :-)
mit kell ezen megfejteni?
te mint kisbefektető ki vagy szolgáltatva a piacnak
a medve olyan gyorsan jöhet, hogy még eladni sem lesz idő
még nincs medve, de közelít
tetszik, jó mesemondó politikus volnál :)
Azt álmondtam, hogy egy barakban vagyok valakivel. Medvemorgás hallik, kimegyek megnézni. Medvét nem láttam, de három bocs jött völfelé. Na beszoptuk , gondoltam, mert ahol bocs ott anyamedve is. Visszakergetem kicsit a kölyköket, hátha meggyőzik anyjukat, hogy visszafelé érdemesebb, mire az anyamedve olyan tekintettel mászik elő, hogy ki cseszegeti az ő bocsait? Erre próbálok fölmászni a baraktetőre, de a vastag öltözetemben alig bírok mozdulni, végül hihetetlen, de ott termek a baraktetőn mire a medve odaérne. Ezúttal szarasztóbb szitu volt mint nyolc hónapja a dombtetőről végignézni ahogy a medve tombolt, de most a madve magától távozik. Nyolc hónapja is bejött, most is bízom az álom helyességében :-) Phiona , ha olvasod, szívesen olvasom álomfejtésedet :-)
Erőt , Egészséget az Új Évben, Mindenkinek!
Egy érdekes kis móka jutott tudomásomra. A CIB.zar új ebrókert készíttetett az ügyfeleinek,és , az ügyfelei nagy bosszúságára. Erről olvasni is lehet a pf-en, van vagy három ebroker topik....na valamelyikben. Van ennek az új csodarendszernek egy pikantériája, ugyanis akik eddig devizakülföldiként tartottak papírokat a cibijéknél, azok most nagyon megszívták, mivel a rendszer fogad el vételi megbízásokat, de eladási megbízásokat nem. Ugyanis a devizakülföldinek nincsen magyarországon vezetett adóazonositója, mert ő külföldön köteles adózni. Na most nem tudni mennyi, de bizonyára jónéhány devizakülföldi esett abba a csapdába, hogy vett, de eladni nem tudott....akárhogy is , akármennyire akart is volna....és ezt nem fogja tudni megtenni amíg .....amíg nem megy bele, hogy két helyen adózzon, azaz, amíg nem szerez magának egy apehes azonosítót. Egy darabig ezektől a pakkoktól, nem kell félni, hogy a piacra kerülnek :-) A móka már csak akkor nagyobb, ha devizabelföldiek is csüngtek eddig a cib széfjében. Ezt nevezi a szakzsargon csontvázaknak.
Jó lesz az a forint, kinek így, kinek úgy. Én is itthonról beszélek :-)
Inkább azt mondd meg, mire számítasz forint ügyben! Én azt gondolom, holnap vissza az egész.... (?) Persze, hazabeszélek...:D:D
Kedves JP, én holnap ha ezek a faxok rákényszerítenek, váltok a városi életről falusira. Mindent megtermelek oszt jónapot téli tüzelőm hegyekben, kert megtermi ami kell, állatok egyelőre nincsenek, de x számú csirke, kacsa bármikor kerül. Celebeket nem nézegetem, megvagyok nélkülük, gebedjen meg mind...
Egy kis benzin csak kerül még, ha baj lenne, azon túl nem járok sehova, úri cifraságok nem kellenek...
A vége úgyis a 2.20 lesz mindenkinek, csak elevickélünk addig valahogy...
De jó ez a cabernet, isteni bor, de az úristennek se kínálják...:)
Balázskám, a városinak is vannak hátrányai abban az örömében, hogy ő nem kapál, mert nincsen hol. Neki muszáj óracsörgésre kelni, korán reggel. Este 10-kor meg átkiabálni a szomszédba, hogy fogják be, mert nem tud aludni :-)
Hát kevesebb bóvli, nah, istenem. Speciel romániában én ott láttam, hogy mekkora a fogysztás, hogy mennyire szemetesek kétoldalt az útszélek, az alföldtől a móc-vidékig ,végig.
holnap én is tekerek, hacsak nem fog szakadni az eső...no, akkor meg nem megyek sehova...
Na aztán ha nem fog senki fogyasztani, csak a pipec 10 %, hova adják el a bóvlit eztán burzsujék...?
Fullaggyanak bele..!
..."valahogy tartósabbnak vélik mint az amcsi szarokat" :D igen, ez a németekben nagyra becsülendő, mert hogy a precizitásuk még ma is maradéktalanul megvan, dacára az NDK-s elvtársak csatlakozásának. Hajrá Merkel!!
Kár, hogy ez a jó kis vörösbor nem bizonyul nálam ugyanolyan tartósnak...:))))