Regisztráció Elfelejtett jelszó

Tőzsde

Re: nincs cím

#425454 JP Előzmény: #424905

Eldugult a dollár vezeték. Soros papa is riogat, azt sem tudja, hogy üsse-vágja az eurót, a sirató falat is lefejelné, csak menjen a dollár..... a gazdasági média görög-csődről paráztat.... Nehéz helyzetben vagyunk. Mit hova kéne fektetni?? ez itt a kérdés -jobbára pénzügyi értelemben értve :-)

Alapos kis dollár-éhinsé…

#424905 JP

Alapos kis dollár-éhinség jő újra a piacokon......Ez nem tesz jót se részvénynek, sem az xyz/usd longoknak.... sem a gazdaságoknak.

Úgy nézem, közeleg a vét…

#414313 JP

Úgy nézem, közeleg a vételi időszak. A részvényárfolyamok egyre jobban közelítenek ahhoz a szinthez ahol másfél éve már én is vennék. Már kezd bizseregni bennem az adrenalin. De azért nem kapkodom el, először csak érjenek le a célba ( mol, otp, bux, matáv, a szarakat most mellőzném ) , aztán meglássuk mit mívelnek vélük. Lehet, hogy később még olcsóbban veszek, vagy már az is jó lépés, továbbra is,ha nem szenved bennük a pénz... fölöslegesen.

Valami QE3 -nak csak kell lennie, előbb-utóbb ,mert ez a QE2 ez nem sokat segített, szerintem semmit se, de ez most mindegy. Bernanke bácsi, keményebb ez már maguknak mint a heró.

Végre estek már egyet ez…

#407994 JP

Végre estek már egyet ezek a részvényárfolyamok. Kezdem érezni, hogy valaha újra befektetek részvényekbe. Pedig ennek az ellenkezőjére is fel voltam készülve :-)

Bargain , hol vagy? Ez a részvénypiaci mozgás már neked való volna! Egy ilyen mozgást túlélsz, a szívinfarktus már mese-játék! :-)

#370296 exmnbs1 Előzmény: #339570

Nagyhideghegyre kirándultunk

Királyrétről van buszjárat fel az egyébként lezárt úton azzal mentünk

Ott volt 3km-re tőle a Csóványos, a Börzsöny legmagasabb csúcsa.,kihagytuk

Gyalog jöttünk le

Ennyit a kispapírok történéseiről

KPACK Nem tudom mi ez, …

#365056 Fornit

KPACK

Nem tudom mi ez, de -97,7% on van az árfolyama. 22.000-->510

Mintha 2009.10 óta nem lett volna kötés benne.

#339570 JP Előzmény: #339487

Politikus duma :-)

Az azért jobban földobna Téged, ha bikával álmodtam volna :-)

#339446 JP Előzmény: #339444

Sajnos nincs az a kisbefektetői long-pozim amit mentenem kéne a macitól, ha itt az idő.

#339445 JP Előzmény: #339435

Pont politikus?

Igencsak, közel fúl-long illatodat érezni. Jól szimatolom? :-)

#339444 exmnbs1 Előzmény: #339434

mit kell ezen megfejteni?

te mint kisbefektető ki vagy szolgáltatva a piacnak

a medve olyan gyorsan jöhet, hogy még eladni sem lesz idő

még nincs medve, de közelít

Azt álmondtam, hogy egy …

#339434 JP

Azt álmondtam, hogy egy barakban vagyok valakivel. Medvemorgás hallik, kimegyek megnézni. Medvét nem láttam, de három bocs jött völfelé. Na beszoptuk , gondoltam, mert ahol bocs ott anyamedve is. Visszakergetem kicsit a kölyköket, hátha meggyőzik anyjukat, hogy visszafelé érdemesebb, mire az anyamedve olyan tekintettel mászik elő, hogy ki cseszegeti az ő bocsait? Erre próbálok fölmászni a baraktetőre, de a vastag öltözetemben alig bírok mozdulni, végül hihetetlen, de ott termek a baraktetőn mire a medve odaérne. Ezúttal szarasztóbb szitu volt mint nyolc hónapja a dombtetőről végignézni ahogy a medve tombolt, de most a madve magától távozik. Nyolc hónapja is bejött, most is bízom az álom helyességében :-) Phiona , ha olvasod, szívesen olvasom álomfejtésedet :-)

Erőt , Egészséget az Új Évben, Mindenkinek!

CIB-es pakkok hunyóban !

#282218 JP

Egy érdekes kis móka jutott tudomásomra. A CIB.zar új ebrókert készíttetett az ügyfeleinek,és , az ügyfelei nagy bosszúságára. Erről olvasni is lehet a pf-en, van vagy három ebroker topik....na valamelyikben. Van ennek az új csodarendszernek egy pikantériája, ugyanis akik eddig devizakülföldiként tartottak papírokat a cibijéknél, azok most nagyon megszívták, mivel a rendszer fogad el vételi megbízásokat, de eladási megbízásokat nem. Ugyanis a devizakülföldinek nincsen magyarországon vezetett adóazonositója, mert ő külföldön köteles adózni. Na most nem tudni mennyi, de bizonyára jónéhány devizakülföldi esett abba a csapdába, hogy vett, de eladni nem tudott....akárhogy is , akármennyire akart is volna....és ezt nem fogja tudni megtenni amíg .....amíg nem megy bele, hogy két helyen adózzon, azaz, amíg nem szerez magának egy apehes azonosítót. Egy darabig ezektől a pakkoktól, nem kell félni, hogy a piacra kerülnek :-) A móka már csak akkor nagyobb, ha devizabelföldiek is csüngtek eddig a cib széfjében. Ezt nevezi a szakzsargon csontvázaknak.

Re: BUX/DOW---AGTI/DOW

#240998 JP Előzmény: #240996

Jó lesz az a forint, kinek így, kinek úgy. Én is itthonról beszélek :-)