sajna nem tudtam scannelni a hétvégén; macerás lett volna, így csak fénykép készült róla. emailben értesült róla mindenki, akit illet.
sajna nem tudtam scannelni a hétvégén; macerás lett volna, így csak fénykép készült róla. emailben értesült róla mindenki, akit illet.
Linkeld be ide Zoli nyugodtan a beszkennelt határozati javaslat kiegészítéseket!
Ha nem jönnek elegendő mennyiséggel, leszavazzuk őket a "rákba"... re: közkéz...
Érdekes lesz!:-)))
Várom holnap a megdöbbent reakciókat...
?
hmmmmm
tudja kinek szánom ezt...
Sok sikert hozzá:)))
KEG netto árbevétel feleződött, veszteség 12-szereződött
Köszönjük, Pimper úr
Várható volt elnézve az előéletét
"A Budapesti Értéktőzsde az "A" kategóriás részvények szokásos felülvizsgálata során három papírt, az AAA Auto Group, a Linamar és a Phylaxia részvényeit május 2-i hatállyal átsorolt a "B" kategóriába - közölte a tőzsde pénteken a honlapján."
Éljen május másodika.
minden a helyére kerül. Csak az árfolyam nem. Vagy az már ott van? Kár, hogy ma jött a hír, ez is elfért volna az első kiegészítő napirendi pont indoklásában.
Szép volt Zoltán!
Szélcsend után szellő...:-))
Fújja a szelet viharrá Zoltán!!!
Mindegy jó lesz 60 Ft körül is...
Gratula a tegnapi "kölcsönös" manőveredhez!!!:-))
Sajnos nem fog kitartani a papír a Közgyűlésig...:-(((
Nem fogom tudni duplázni a pakkomat B+...
reggel beszálltam orco-ba, phyllel még várok, nem akarok vételi pánikot okozni :))
ok,csörgök majd.
Zolika!
Szerintem vedd meg a pakkodat 42 Ft-on, ne szarozzál vele!
Ja, és hívjál fel légyszi, ha bent vagytok a Bocskain!
Köszi!
Johny!
A PHYLAXIA 1912. Holding Nyilvánosan Mőködı Részvénytársaság (1113 Budapest,
Bocskai út 77-79.; a továbbiakban: „Holding”) tájékoztatja a tisztelt Befektetıket, hogy a
Holding K1 Rádiót mőködtetı Janita-Média Kft-ben (korábbi székhely: 2400 Dunaújváros,
Domanovszky tér 3. 7. em. 3.; új székhely: 1113 Budapest, Bocskai út 77-79.; a
továbbiakban: „Kft.”) történt 100%-os részesedésszerzését valamint a Kft. új székhelyét a
Fıvárosi Bíróság mint Cégbíróság 01-09-957314/5. számú végzésével a cégjegyzékbe
bejegyezte.
PHYLAXIA 1912. Holding Nyrt.