:))
A gyors változások korát éljük. Én meg a titkárnőjének jelentkeztem, csak még az operáción nem estem túl...:)))
Te aztán jól kiválasztottad a nevelőapádat! :)))
Civinnél tanulta a szakmát Szentendrén és lám, milyen sokra vitte...
mi az hogy :) ez a kapcsolat még csak most kezdődik :D
Ha megugrik az USD inflacio, vagy komolyan elkezdenek aggodni a piacok az amerikai allamadossag merteke vagy az USA leminositese miatt akkor azert komoly panik lehet. Mindenki tudja hogy csak a penznyomda tolja felfele a piacokat. Ha elfogy a nyomdafestek, mindenki menekulni fog mindenbol hogy biztonsagban tudja a penzet.
FED fujja az ujabb lufit, csak ido kerdese hogy mikor durran ki. Olyan nincs, hogy a realgazdasag novekedesi uteme utolerje es "megtamassza"a reszvenypiacokat a mostani ertekeltsegi szinteken.
15 %-ra vagyunk az all time hightol, ameddig koztudottan a tulhitelezesbol szarmazo forro toke es irrealis piaci varakozasok hajtottak az arakat. Most mitol lenne mas?
Sokkal rosszabb realgazdasagi allapot mellett mitol lenne realis/fenntarthato a jelen reszvenypiaci arazottsag.
Nagyon meglepne ha a korabbi csucsokig elhajtana a reszvenypiacokat a QEx szele...
lol :) kebelpajtik lettetek? :)
Üzenem neki, hogy vigyázzon a nyomdájára, ha már techikailag is bullossá tette az amcsi indexeket :)
Kösz a figyelmeztetést, de persze tisztában vagyok vele, hogy ez a helyzet, amit írtál. Azért csak belelavíroztam magam egy kis forint shortba, tudom elég hazafiatlan cselekedet...
Kis pozi, unaloműző játék gyanánt. )
Mindazonáltal a szívem a devizahitelesek mellett dobog!
:) írtam neki, hogy nem e fogadna örökbe, de még nem válaszolt rá. Biztos elfoglalt a nyomdában :DD
Jó fej ám, csak meg kell ismerni közelebbről :)
csak akkor fog esni, amikor a fed elkezdi kivonni a pénzt, vagy leáll a nyomdával... addig nincs esély, bármi is történik... hiszen tudják a fed nyom ki pénzt, ami pedig emelkedést jelent... szóval szvsz csak fed-pumpa leállás tud itt fordítani... széllel szembe pedig nem szabad...
bank of americat üütik ma is.
jaja, ütnivaló avatara van :D
Innen szép lenne egy bezúgás, mondjuk nekem speciel tetszene.
Nem úgy, mint ez a pofa itt az avatarodon, Danoo! Meg kell hagyni, ritka tenyérbemászó képe van, ki a fene lehet? :)))
remélem meg tudtál szabadulni a shorjaidtól még időben.
No ilyen szép kezdést csak elrontani lehet :D
tényleg nem nevetlek ki, de rájöttem mi baj...
Fordítsd vissza a géped képernyőjét...))
Csak feszültség oldás volt...))
:)