Regisztráció Elfelejtett jelszó

USA részvények

Re: nincs cím

#364641 Lovax Előzmény: #364634

Tuti ki fog durranni, csak idő kérdése. Ilyen magasságból nincsen soft landing.

Annak idején Greenspan-nek is pont azt vetették a szemére, hogy a túlzott anticiklikus monetáris politikája (értsd pénznyomda) vezetett a credit crisis-hoz.

Ezt pár év múlva ugyanúgy Berni szemére is vethetik majd.

Nem mintha a válságot a FED annyira bánta volna. Miközben mindenki a világ összeomlását vizionálta, Rotschildék akciósan felvásárolták a világ másik felét - az egyik fele már rég az övék.

#364634 BudFox Előzmény: #364597

És ha mondjuk ez a lufi is kidurran egyszer..mert szerintem ki fog...akkor ki fogja elővenni Bernanke -t hogy lám lám...ő a bűnös...és itt az orrunk előtt, titokban megint mit művelt a gazdasággal...förtelmes..meg kell büntetni...stb..stb :-)))

#364624 Csokigyáros Előzmény: #364606

hogy a fed kisebb lufit fújjon, mint más?

még a feltételezés is sértő! én kérek elnézést a nevedben. :)

új csúcsok és punktum.

#364615 hosszhuszár Előzmény: #364602

Ügyes, de igazán akkor lenne süti, ha a homlokán, lenne a veríték törléséből adódóan, egy zöld festék folt, ami ugye a nyomda festék.......:))

#364611 Balázs István Előzmény: #364607

A gyors változások korát éljük. Én meg a titkárnőjének jelentkeztem, csak még az operáción nem estem túl...:)))

#364608 Balázs István Előzmény: #364602

Te aztán jól kiválasztottad a nevelőapádat! :)))

Civinnél tanulta a szakmát Szentendrén és lám, milyen sokra vitte...

#364606 Lovax Előzmény: #364597

Ha megugrik az USD inflacio, vagy komolyan elkezdenek aggodni a piacok az amerikai allamadossag merteke vagy az USA leminositese miatt akkor azert komoly panik lehet. Mindenki tudja hogy csak a penznyomda tolja felfele a piacokat. Ha elfogy a nyomdafestek, mindenki menekulni fog mindenbol hogy biztonsagban tudja a penzet.

FED fujja az ujabb lufit, csak ido kerdese hogy mikor durran ki. Olyan nincs, hogy a realgazdasag novekedesi uteme utolerje es "megtamassza"a reszvenypiacokat a mostani ertekeltsegi szinteken.

15 %-ra vagyunk az all time hightol, ameddig koztudottan a tulhitelezesbol szarmazo forro toke es irrealis piaci varakozasok hajtottak az arakat. Most mitol lenne mas?

Sokkal rosszabb realgazdasagi allapot mellett mitol lenne realis/fenntarthato a jelen reszvenypiaci arazottsag.

Nagyon meglepne ha a korabbi csucsokig elhajtana a reszvenypiacokat a QEx szele...

#364605 ikszf Előzmény: #364602

lol :) kebelpajtik lettetek? :)

Üzenem neki, hogy vigyázzon a nyomdájára, ha már techikailag is bullossá tette az amcsi indexeket :)

#364604 Balázs István Előzmény: #364597

Kösz a figyelmeztetést, de persze tisztában vagyok vele, hogy ez a helyzet, amit írtál. Azért csak belelavíroztam magam egy kis forint shortba, tudom elég hazafiatlan cselekedet...

Kis pozi, unaloműző játék gyanánt. )

Mindazonáltal a szívem a devizahitelesek mellett dobog!

#364602 Donoo Előzmény: #364579

:) írtam neki, hogy nem e fogadna örökbe, de még nem válaszolt rá. Biztos elfoglalt a nyomdában :DD

Jó fej ám, csak meg kell ismerni közelebbről :)

#364597 Csokigyáros Előzmény: #364579

csak akkor fog esni, amikor a fed elkezdi kivonni a pénzt, vagy leáll a nyomdával... addig nincs esély, bármi is történik... hiszen tudják a fed nyom ki pénzt, ami pedig emelkedést jelent... szóval szvsz csak fed-pumpa leállás tud itt fordítani... széllel szembe pedig nem szabad...

#364579 Balázs István Előzmény: #364561

Innen szép lenne egy bezúgás, mondjuk nekem speciel tetszene.

Nem úgy, mint ez a pofa itt az avatarodon, Danoo! Meg kell hagyni, ritka tenyérbemászó képe van, ki a fene lehet? :)))