Hasznos lehet:
Majs zárod fentebb..
Az fel sem merül benned, hogy még nincs itt az ideje az igazi shortolásnak?
hát nagyon úgy fest..:((
megint gusztustalan amit művelnek.
Az amerikaiak kedvelik az egyszerű dolgokat az ilyen Japán sugárzós, Líbia világháborús szálak kibogozása számukra több időt vesz igénybe, mint Dubait kikeresni a google-ben..
előbb zár ez 12.200 fölé, mint 11.800 alá...
Ennek az egésznek a tRendetlen mozgás az oka: Mindent belelát az ember.
jaj..hallom már Richard Quest -et a CNN -en..már megint rózsaszín felhőben úszik az ember :DD
bírom azt az angolos akcentusát..de azt már nem hogy csak felfelé lát mindent.
Igy már jobb :-))
mindenki nyerni szeretne, és meg is hallgatjuk mindig a tanácsaidat....
meg mindenkiét is..aztán majd kialakul hogy merre az arra..
remélem lefele..mert ez a bohóckodás már nagyon dühít engem is...
holnap Buxban borítékolva van úgylátom a 200 pontos fel gap reggel :-)) csak a rend kedvéért is
harag?
Itt?
Sosem volt, és nem is lesz, kolléga!
:))
írd csak a meglátásaidat!
szerk.
Ha záróra beesnek, minden elismerésem!
Meg egyébként is...))
no problemo. :)
Na nezzuk azt az esest. Ha meg megse jon, van egy duhongo topic, ott aztan ki lehet ereszteni a caps lockot. :D
sose voltak normálisak :-))
minek kell megvenni az ótvar xar adatokat ma is ?
Jólvan srácok mégegyszer ne haragudjatok a stilusom miatt visszaveszek belőle,sajnálom.Mégegyszer elnézést,remélem nincs harag.
Nem az én tisztem ítélkezni, vagy beszólogatni bárkinek is, de teszek egy javaslatot irányodba: ha már 3-4évet sikerült kibírni a tőzsdén akkor ne most rontsd el.. csak olvasd vissza magad, meg ezt a sok caps lockot.. sokan tudjuk itt még az általad is említett dolgokat.. szamurájos alázattal várni kell amíg el nem jön az idő.. Nemrégiben a 7400 feletti dax shortjaink (itt még néhány jelenlevővel egyetemben) pár nap alatt mocsok nagy nyerőt hoztak, a mellette lévő sp shortokról nem is beszélve, ettől függetlenül kussolunk, megköszöntük a piac mindenható urának és próbál az ember következő alkalommal is a legnagyobb alázattal, körültekintéssel és objektivitással dönteni, hogy most akkor merre az arra... Persze ha ezután is úgy érzed, h dühöngened kell, akkor egye fene add ki magadból, ha így Neked jobb. Peace!
ps: napi 18óra elemzés a helyedben felcserélném mondjuk 6-8h elemzés + 10-12h pihenéssel, kikapcsolódással, művelődéssel, hobbival, barátnővel, feleséggel, gyerekkel. Sokszor ez nagyobb sikert hoz, mint a színtiszta megszállottság..
+30%os nyerő longba nehéz beragadni, max ha csődöt jelent a cég :D de addig köszöni a longom jól van. És én még mindig nem várok lejtmenetet. miért? közel keleti parára alig estek, EU parára alig estek, Japán parát már kiheverték. Ez együttesen sem tudott komoly lejtmenetet kialakítani.
senki nem nevet ki, úgy próbálunk védeni a shorttól, mint te minket a longtól....
jók a megérzéseid, van stílusod, de kinek nincs....
Úgysem tudunk lebeszélni, legyen profitos a pozid.
Akkor miért vagy feszült?