sose voltak normálisak :-))
minek kell megvenni az ótvar xar adatokat ma is ?
sose voltak normálisak :-))
minek kell megvenni az ótvar xar adatokat ma is ?
Jólvan srácok mégegyszer ne haragudjatok a stilusom miatt visszaveszek belőle,sajnálom.Mégegyszer elnézést,remélem nincs harag.
Nem az én tisztem ítélkezni, vagy beszólogatni bárkinek is, de teszek egy javaslatot irányodba: ha már 3-4évet sikerült kibírni a tőzsdén akkor ne most rontsd el.. csak olvasd vissza magad, meg ezt a sok caps lockot.. sokan tudjuk itt még az általad is említett dolgokat.. szamurájos alázattal várni kell amíg el nem jön az idő.. Nemrégiben a 7400 feletti dax shortjaink (itt még néhány jelenlevővel egyetemben) pár nap alatt mocsok nagy nyerőt hoztak, a mellette lévő sp shortokról nem is beszélve, ettől függetlenül kussolunk, megköszöntük a piac mindenható urának és próbál az ember következő alkalommal is a legnagyobb alázattal, körültekintéssel és objektivitással dönteni, hogy most akkor merre az arra... Persze ha ezután is úgy érzed, h dühöngened kell, akkor egye fene add ki magadból, ha így Neked jobb. Peace!
ps: napi 18óra elemzés a helyedben felcserélném mondjuk 6-8h elemzés + 10-12h pihenéssel, kikapcsolódással, művelődéssel, hobbival, barátnővel, feleséggel, gyerekkel. Sokszor ez nagyobb sikert hoz, mint a színtiszta megszállottság..
+30%os nyerő longba nehéz beragadni, max ha csődöt jelent a cég :D de addig köszöni a longom jól van. És én még mindig nem várok lejtmenetet. miért? közel keleti parára alig estek, EU parára alig estek, Japán parát már kiheverték. Ez együttesen sem tudott komoly lejtmenetet kialakítani.
senki nem nevet ki, úgy próbálunk védeni a shorttól, mint te minket a longtól....
jók a megérzéseid, van stílusod, de kinek nincs....
Úgysem tudunk lebeszélni, legyen profitos a pozid.
Akkor miért vagy feszült?
Ember, nem az irannyal hanem a stilussal, meg a csupa nagy betuvel van baj.
NEM VAGYOK BUKÓBAN EMBER MOST NYITOTTAM A SHORTOM TBBSÉGÉT,BAZZZZZ
DE SZAROK RÁ.nEM IS MONDTAM SEMMIT.éS LÁTTAM MÁR PÁR ILYET,HIDD EL.nAOI 24ÓRÁT ITT ELEMZGETEK 3-4 ÉVE,VAGY NAPI 18AT.
Mi alapján godolod ezt?
Vagy csak qrva nagy bukóban vagy és ez a gond?
PF EN LONGOLNAK,ÉN MEG SHORTOLOK.éS NEM KAPOK MERT CSAK JÓT AARTAM NEKTEK TE TÖBBET INKÁBB NEM IROK BE MERT KINEVETTE ÉS DONOO NEM AKARTAM HOGY BERAGADJON.
nono, ez kezd nagyon PF-esedni. majd kapsz a foncitol ha hazajon ;)
NYITOTTAM MOST ARANY ÉS OLAJ SHRT,OLAJ 84 ARANY 1180.SP-ÉRE IS LÖKTEM 1180-IG.
OKÉ DE NEM SZERETNÉM HOGY BERAGADJON BÁRKI IS A LONGBA 2ÉVRE,ÉS HA NEM JÖN BE VISSZA LEHET NYITNI A LONGOT.
Én lélekben veled vagyok...csak hát ez kevés az eséshez :-S...egyelőre ;-)
mA ÉS JÖSSZ EGY SZÖRPEL,ÉS NYISS MOST MINDENBE SHORTOT.
Ha péntek estig 11800 alá zárunk,megígérem hogy figyelek a további véleményedre ,addig ez csak vészmadárkodás..és az ezt megelőző tippek icipici korrigálása :D
MINDEN KAMPÓ.nE NVESSETEK MÁ VAZZEG,ADAJATOK EL.mERT MÉG 30PERC ÉS SIRNI FOGTOK.
En azert az ennyire direkt kijelentesekkel vigyaznek. A kevesbe tapasztalt topiktarsak erdekeben.