Lehet választani?:-)
nyárig nem tart ki a 40 ft-os phyl, az tuti; vagy 20 lesz, vagy 200 :)))
Nem vagy ezzel egyedül. Nekem is kezd elmenni tőle, talán pihenni kéne. Ha egyszer sikerülne kiszabadulnom abból a trágya Econetből, én is csökkenteném a BÉT-re szánt zsetont és max. olyanokba vennék bele, amikbe szabad és nem tolvajrészvényekbe, amelyek csak elszedik a kisbüfik pénzét.
addig semmi nem lesz; ceva-per napján sem; ítélet tuti fix, hogy nem; bemondanak egy számot, ami jóval elmarad majd marslakóék várakozásától (pár 10 millió ft), ekkor a spekik egy része (60 alatti vevők) eldobja, és 36-38 ft-ért lehet majd venni phyl-t.
azt sajnálom, hogy én nem tudok venni már többet; az a 5-6k nem oszt, nem szoroz amire még van lehetőségem.
mnyp-s pénzt a végén nem is fogom betolni ide; főleg ha vmi csoda folytán phyl elszáll felfelé, és netán elérném a 0-ás számlaegyenleget, szerintem még a tőkekivonást is meglépem; vhogy elment a kedvem e világtól..... (max 1 milkát hagynék meg lesz, ami lesz alapon)
lehet h nem lesz rá időd... Érdekes 10-20k mindig előkerül vételen
Az élet pikantériája, hogy legkésőbb aznap kell a tv. szerint kiutalniuk a számlámra, amikor a Ceva per lesz...-(
Vagy pechem lesz, vagy nem?!
érdekes lassan kevesebbek a puferek pl 45 már csak 200K
Én sajna innen Szekszárd környékéről nem tudok felmenni egyikre sem, nem a távolság miatt, hanem melózni is kell.
Most nézem kikapták a 41-et:-))
első közgyűlés hétfőn 10-től lesz a megismételt pénteken 14 órától...
kíváncsi leszek, az elsőn lesz-e elegendő szavazat. Vagy az a cél, hogy a másodikon minél kevesebben legyenek? ki az aki pénteken délután 2-re elmegy egy közgyűlésre?
Igen lehet. Remélem JK-nak lesz igaza:)
A pertől nem várok semmit, ez a számszerűsítés kemény dió, Miguelnek teljesen igaza van, sokat lehet rajta vitázni és sokáig lehet még húzni vele az időt:(
Lehet akkor is tudsz olcsóért venni, ha megjön augusztus környékén:))
önkéntest is benyomod? akkor te fogod támasztani a 40-et pár nap múlva? :))
sajnálom, ha az mnyp-s pénz már későn jön, pedig vettem volna még én is "olcsóért"; még 5-6k-t tudok venni, de akkor újra 100% phyl.
Én sem bánom, de már ne menjen 32-re. Akármilyen csábító lenne a vétel, azért már túl sok lenne a bukta és nem biztos, hogy jó szájízzel higítanék...
:))))
úgy legyen...
a mnyp nekem is jön nem is kevés....
remélem bejön amit akartok...
Folyamatosan veszem, ahogy tudom Karl, elhiheted!!!
Ma léptem ki az önkéntes nyugdíjpénztárből is, csak hogy a Phyl pakkomat tudjam bővíteni...
Még két hét és megjön 13 év megtakaraítrott lóvéja... (Sajna az mnyp pénzem, nem fog megjönni a nagy "pörgettyűig", mert az még cirka 2,5-3 hónap)
Csak bírja ki odaáig a papírkám ezen a szinten...
Drukkolok a sok idiótának a másik fórumon...
vagy pl osztalék fizetés a nyereség után...a sok gagyi céget a tőzsdére viszik.hol az a pénz?
szívesen meghallgatnám...
mik azok...
pl..részvényvásárlás a cég részéről...
ami nekik is jó lenne mert elégedtek lennének a részvényesek...végre..a másik meg árfolyam emelkedésen sokat kereshetnének....