Regisztráció Elfelejtett jelszó

Miért utálják a spekik a phylaxiát?

Re: nincs cím

#363894 zeeh_ Előzmény: #363891

Nem vagy ezzel egyedül. Nekem is kezd elmenni tőle, talán pihenni kéne. Ha egyszer sikerülne kiszabadulnom abból a trágya Econetből, én is csökkenteném a BÉT-re szánt zsetont és max. olyanokba vennék bele, amikbe szabad és nem tolvajrészvényekbe, amelyek csak elszedik a kisbüfik pénzét.

#363891 Zotya32 Előzmény: #363874

addig semmi nem lesz; ceva-per napján sem; ítélet tuti fix, hogy nem; bemondanak egy számot, ami jóval elmarad majd marslakóék várakozásától (pár 10 millió ft), ekkor a spekik egy része (60 alatti vevők) eldobja, és 36-38 ft-ért lehet majd venni phyl-t.

azt sajnálom, hogy én nem tudok venni már többet; az a 5-6k nem oszt, nem szoroz amire még van lehetőségem.

mnyp-s pénzt a végén nem is fogom betolni ide; főleg ha vmi csoda folytán phyl elszáll felfelé, és netán elérném a 0-ás számlaegyenleget, szerintem még a tőkekivonást is meglépem; vhogy elment a kedvem e világtól..... (max 1 milkát hagynék meg lesz, ami lesz alapon)

#363874 Johny King Előzmény: #363727

Az élet pikantériája, hogy legkésőbb aznap kell a tv. szerint kiutalniuk a számlámra, amikor a Ceva per lesz...-(

Vagy pechem lesz, vagy nem?!

#363800 kerikoma Előzmény: #363794

Én sajna innen Szekszárd környékéről nem tudok felmenni egyikre sem, nem a távolság miatt, hanem melózni is kell.

Most nézem kikapták a 41-et:-))

#363794 Zotya32 Előzmény: #363756

első közgyűlés hétfőn 10-től lesz a megismételt pénteken 14 órától...

kíváncsi leszek, az elsőn lesz-e elegendő szavazat. Vagy az a cél, hogy a másodikon minél kevesebben legyenek? ki az aki pénteken délután 2-re elmegy egy közgyűlésre?

#363756 kerikoma Előzmény: #363744

Igen lehet. Remélem JK-nak lesz igaza:)

A pertől nem várok semmit, ez a számszerűsítés kemény dió, Miguelnek teljesen igaza van, sokat lehet rajta vitázni és sokáig lehet még húzni vele az időt:(

#363727 Zotya32 Előzmény: #363684

önkéntest is benyomod? akkor te fogod támasztani a 40-et pár nap múlva? :))

sajnálom, ha az mnyp-s pénz már későn jön, pedig vettem volna még én is "olcsóért"; még 5-6k-t tudok venni, de akkor újra 100% phyl.

#363725 kerikoma Előzmény: #363717

Én sem bánom, de már ne menjen 32-re. Akármilyen csábító lenne a vétel, azért már túl sok lenne a bukta és nem biztos, hogy jó szájízzel higítanék...

#363717 Higins79 Előzmény: #363684

:))))

úgy legyen...

a mnyp nekem is jön nem is kevés....

remélem bejön amit akartok...

#363684 Johny King Előzmény: #363664

Folyamatosan veszem, ahogy tudom Karl, elhiheted!!!

Ma léptem ki az önkéntes nyugdíjpénztárből is, csak hogy a Phyl pakkomat tudjam bővíteni...

Még két hét és megjön 13 év megtakaraítrott lóvéja... (Sajna az mnyp pénzem, nem fog megjönni a nagy "pörgettyűig", mert az még cirka 2,5-3 hónap)

Csak bírja ki odaáig a papírkám ezen a szinten...

Drukkolok a sok idiótának a másik fórumon...

#363675 Higins79 Előzmény: #363672

vagy pl osztalék fizetés a nyereség után...a sok gagyi céget a tőzsdére viszik.hol az a pénz?

#363672 Higins79 Előzmény: #363669

szívesen meghallgatnám...

mik azok...

pl..részvényvásárlás a cég részéről...

ami nekik is jó lenne mert elégedtek lennének a részvényesek...végre..a másik meg árfolyam emelkedésen sokat kereshetnének....

#363669 Zotya32 Előzmény: #363666

Engem? Ötleteket marslakó meg zsada részéről várnám igazán. De mivel nekik egy darab sincs így érthető a nulla reakció.

Amúgy van már 2-3 téma, pénteken beadjuk. Tudom, értelme nem sok, de ha van lehetöség éljünk vele.