végülis a héten eddig csak szarnál szarabb adatok jöttek, de örömmel látom, hogy újra működik a régi recept...
végülis a héten eddig csak szarnál szarabb adatok jöttek, de örömmel látom, hogy újra működik a régi recept...
annyi eszük van mint egy döglött falónak :D
bolondok ezek kint
azért a citinél is vannak csuda dolgok:
http://www.finviz.com/quote.ashx?t=c
de ezeknek sztem nem sok értelme van az árfolyamra nézve.
az szep. Margaret hazas? Momentan szabad vagyok :D
SP futi 1270-ig lemehet, ha ma meglesz, az durvan 1.5%-os eses, eddig magasabb a forgalom is mint az elozo napokban. Ott azonban megallo vagy pattanhat is.
nem aprózott az öreg... szar lé.. :)
http://www.sec.gov/Archives/edgar/data/70858/000114036111017534/xslF345X03/doc1.xml
egy gyenge 600 millió dolláros eladás, biztosan azért mert fantasztikus kilátások vannak
Én nézem de nem látok semmi olyat, ami miatt "le kell" törnie a 11et.
Férfi megérzés, nem hiszem, hogy újabb válság kezdetén lennénk. :D Berni sem tud megvenni mindent, ha esni akarnának a piacok, akkor esnének.
A pénteki végleges GDPnek max 1%esélyt adnék, hogy 1,8% lesz. legalább 10 éve nem rontottak vagy javítottak 1%ot GDP adaton
BANK OF AMERICA CORP /DE/ Director Mar 15 Sale 28.91 20,989,456/share 606,857,647US Mar 17 07:47 PM
nézd meg napin le kell törnie a 11 dolcsit,és minimum ha jó indulatú vagyok,akkor 7-ig le kell jönnie.És miért gondolod ,hogy nem éppen egy nagyobb válság kezdetén longoltál??Mert Berni mindent megvesz alapon?
ez kicsit túlzás... Honnan veszed, hogy töri a 11$-t??? aztán 5? 2? néha túlzásokba esel, nem kicsit, nagyon :D
majd a következő válságban esetleg, de az még arrébb van.
Most látom beszél a főmajom kinnt,nemsoká.
Addig felhúzás.Pénteki Gdp tippem,1,8% a várt 3,1 helyett.
Vazzeg esküszöm beállok vételre 2 dollár 30 centre :) most veszek 1db-ot
és annak fogok örülni hogy majd ha nullát ér,akkor buktam 2dollárt :) :)
réssel, ahogy illik. 200MAn vannak.
Néztétek mostanában a Bank Of America-t? Én nézem elég sűrün,ma is néztem jöttek valami
hirek róla.De chart alapján töri a 11 dollárt lefelé,és lemehet 5-ig de akár 2-ig is.
Mondom én ezek összeszarják magukat.
http://www.napi.hu/default.asp?cCenter=article.asp&nID=477290&place=vezeto_cim
csak mert mondtad nekem, hogy a többség felfelé várja és nem jutottunk dűlőre
Érdekesen alakul idei év, év elején vonszoltak rajta 2 hónap non stop emelkedéssel kb 8%-ot index szinten. Ezt részben japán, részben normál korrekció miatt néhány nap alatt visszaadták, aztán pattanás vissza 1300 alá.
Fundásan én úgy látom hosszú fel, minden várakozás gazdasággal kapcsolatban javulás, kérdés milyen esélyt kínál beszállóra rövid távon. Pl egy ilyen eset mint most japán erőmű, vagy mikor kezdenek el arra spekizni, hogy lassan vége az élénkítésnek, ezek kb 10%-ot tudnának lefelé nyomni rajta szvsz. és azért az a tavalyi napot mikor robotok elszabadultak. :)
Ilyen lehet, de az meglepne, ha év végén lényegesen év eleji nyitó alatt lenne. Ha valahol 1300-1400 között az nem .
szerintem megszavaztuk, szóljunk berninek. Demokratikus a világ állítólag.